söndag 31/1

03 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir lugn och harmonisk. Månen går in i en position som mildrar ditt temperament och får dig att bli mer nöjd med livet. Under dagen hör någon av sig till dig för att se hur det är med dig. Du är saknad och det uppskattar du.

Oxen 20/4-20/5

Idag händer det inte så mycket . Du tar det lugnt och ägnar dig åt några mindre projekt. Får du lite tid över så satsar du på hälsan. Det kan vara att äta nyttigt, träna eller köra på med lite hemma spa. Du känner ett behov av att fräscha till dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du att smita undan tråkiga uppgifter till förmån för en hobby. Du tycker att du satsar alldeles för lite tid på dig själv.  Dagen blir bra, men det finns någon i din närhet som känner sig lite bortglömd. Hör av dig till honom/henne.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du är full av energi och du vill få massor av saker gjorda. Det finns glädje och nyfikenhet i ditt tecken. Du vill upptäcka nya saker och du är inte rädd för att pröva på saker som du aldrig testat förr.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir rolig och omväxlande. Det finns ett engagemang hos dig och en vilja att hjälpa andra. När du är på det här humöret så är du en av de finaste människor som finns. Du har ett genuint intresse för andra personer.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och varierande. Du har fullt upp både i hemmet och på jobbet. Det ser ut som om du ägnar hela eller en större del av dagen åt ditt arbete eller åt en hobby som kanske ger lite inkomst.

Vågen 23/9-22/10

Var inte arg på en vän för att hon inte lyssnar ordentligt. Hon är upptagen med sitt och om du var mer observant skulle du notera att hona inte är sitt vanliga jag. Kanske är det du som borde vara lite mer uppmärksam.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du förvirrad. Det finns starka känslor i ditt horoskop och de drar åt alla möjliga håll. Du vill gärna kontakt en person som intresserar dig samtidigt som det finns en massa saker som hindrar dig från att göra det. Det kan handla om stolthet, rädsla att exponera sig eller bara brist på energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att satsa på dig själv utan att behöva ta hänsyn till vad din omgivning tycker och tänker. Det blir en rolig dag där fokus ligget på att må bra och att sprida glädje till andra. Kvällen blir tidig eftersom du är så trött.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du målmedveten. Du satsar mycket energi på att planera framtiden och försöker att ignorera de starka känslor som skapar tumult inom dig. Ditt problem just nu är att du inte riktigt vet hur du ska hantera allt du känner.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen vill gärna bli ganska intensiv trots att du försöker att vila och ta det lugnt. Det finns en trötthet och lite uppgivenhet i ditt horoskop just nu som kommer sig av att det är för mycket vardag och för lite spännande händelser i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och du har fullt upp med att hinna med alla inplanerade aktiviteter. Just nu har du massor av livsglädje och spännande mål som du kämpar mot. Kvällen blir mysig och familjär. Du njuter av att ha dina nära och kära omkring dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons