Måndag 4/1

04 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra start på det nya året. Du har massor av motivation och det märks inte minst den här måndagen. Du startar upp nya projekt utan att tveka och det finns nog med energi att inte bara starta upp projekten utan att avsluta dom också.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att sorter och att rangordna. Det blir en bra dag även om du känner en viss oro inför den kommande veckan.  Under dagen inser du att dina farhågor inte kommer att bli besannande, det är bara din vanliga misstänksamhet som spökar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du har massor at göra den här måndagen därför är det extra segt att komma igång. Du ogillar krav som begränsar din frihet i arbetet. Det blir en kamp för dig att hitta ett sätt att kunna utöva din egen stil samtidigt som du tvunget måste följa vissa regler.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om en uppstart. Det blir en smygande inledning på det nya året och det tycker du är skönt. För dig är det viktigt att kunna leverera en bra och jämn kvalitet på ditt arbete och det kan du nu när kraven inte är så höga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du möjlighet att komma till ett avslut i en konflikt. Det kanske inte blir så okomplicerat som du hoppats på, men i vilket fall som helst kan du nu dra ett streck över det förflutna och gå vidare i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött och irriterad vilket går ut över dina vänner eller kollegor idag. Ditt dåliga humör kommer dels av en jobbig influens från bland annat Pluto, men den kommer sig också av att du sover för lite. Du borde vara mer rädd om dig själv och sluta slarva med mat och sömn.

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan är det bra om du avslutar allt som släpar efter från föregående år. Du har en förmåga att skjuta upp saker som du tycker är tråkiga och då samlas de på hög vilket gör det ännu jobbigare att ta tag i. Nu har du inget val, det är bara att bita i det sura äpplet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen har du roligt och du arbetar utan att känna några krav. Det blir en bra dag där du både hinner med att göra nytta och även ge din kreativitet lite fritt spelrum. Kvällen handlar om träning och om att komma i form.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här måndagen är du ovanligt envis och det gagnar dig knappast. Det hade varit bättre om du slappnade av lite, njöt och lät någon annan få bestämma. Tyvärr finns det för mycket jord i ditt tecken just nu och det skapar ett ovanligt starkt kontrollbehov hos dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen är du ute på äventyr med en vän. Det låter lite mer spännande än det är, men du upplever nya saker och du får chansen att visa att du är en bra ledare. Det verkar också som du har lite dåligt samvete för något som du sagt eller gjort.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du på väldigt gott humör och det genomsyrar allt du gör. Det finns ett lugn och en harmoni i ditt tecken som kommer sig av Månens placering. Du njuter av nuet och kan verkligen släppa all oro och alla tankar på framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är det bra om du lyssnar på en person som har stor erfarenhet av det som du går igenom. Genom att ta till dig av hennes råd kan du undvika en hel del trassel. Om du prompt ska gå din egen väg får du räkna med en del bekymmer.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons