Tisdag 5/1

05 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt lätt att ha att göra med. Det finns ett lugn och en charm hos ditt tecken som gör dig oemotståndlig. Under den här dagen njuter du extra mycket av att kunna utöva din kreativitet i ett visst sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på en rolig och oväntad överraskning. Det är en chef som har en glädjande nyhet till dig och du blir både förvånad och smickrad över den tilltro den här personen har när det kommer till ditt kunnande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen får du massor av energi från Mars. Utnyttja den här kicken på bästa möjliga sätt. Oavsett om du är ledig eller arbetar så ska du ta till vara på vara timme den här dagen. Ett rykte om en vän kan visa sig vara helt sant.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt försiktig med vad du säger och framför allt med vem du skvallrar. Du vet att vissa saker kan tolkas helt fel och då kommer du få problem. När det gäller kärleken verkar du väldigt förvirrad. Du kan inte bestämma dig för vad du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen är du ovanligt positiv till allt som händer omkring dig. Det finns ett ständigt leende på dina läppar och du njuter i fulla drag av den förändring som är på gång i ditt liv. Bara vetskapen om att allt snart ändras får dig att le.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen blir förhållandevis lugn. Du fokuserar på det som är viktigt för dig. Under dagen möter du en vän som överraskar dig med sin kunskap inom ett visst område. Han eller hon har dolt sin talang väl under hela er vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra tisdag där fokus ligger på pengar och på ekonomi. Du tycker egentligen det är ganska tråkigt att jobba med siffror, men det finns någon den här dagen som gör att du känner dig ovanligt inspirerad och intresserad.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att kunna förhandla fram ett bra avtal både för dig och för din chef. Du brukar inte vara särskilt bra när det kommer till kompromisser, men en inverkan från Vågens tecken hjälper dig att hitta en medelväg som passar er båda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen är det bra om du undviker platser där du riskerar att göra av med mycket pengar. Oavsett om det rör sig om shopping, spel eller vadslagning så riskerar du att bli onödigt fattig den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att ta saken i egna händer. Det kommer inte komma någon prins på vit springare och rädda dig utan vill du förändra ditt liv får du stå för förändringen själv. Börja med att bena ut vad det är som du är missnöjd med i ditt liv för tillfället.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att stå fast vid sitt beslut även om det är jobbigt. Genom att inte ge efter kommer du att vinna respekt. Oftast tror du att en kompromiss är den bästa lösningen på ett problem, men inte i det här fallet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir varierande och rolig. Du unnar dig lite vardagslyx och du skämmer även bort en yngre vän/släkting. För dig är det viktigt att ta till vara på varje ögonblick just nu och inte låta dyrbar tid gå till spillo.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons