Torsdag 7/1

07 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en spänning i ditt horoskop den här torsdagen. Det handlar om ett beslut som du är på väg att fatta och som du vet inte kommer att gå hem hos din vän eller partner. Du gör det här för din egen skull och du vet att det kan få konsekvenser.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inne i en period då det händer mycket både arbetsmässigt och privat. Även om just den här torsdagen inte är så händelserik så blir du dig lite oroad när du nås av lösa rykten. Ta det lugnt, oavsett vad som händer så blir situationen bättre för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska lugn torsdag och det tycker du är skönt. Det är sällan som du kan slappna av och bara vara, men idag har du få eller inga måsten så du kan passa på att göra lite som du vill. Månen gör di kreativ och det påverkar ditt sätt att förhålla dig till jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Det är bra om du bekräftar vissa nyheter så att din vän vet att du fått informationen. Ibland kan du vara väldigt disträ och det gör att du inte fokuserar så som du borde. Just de här nyheterna är extra viktigt att du får.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar kanske inte om att vara bäst, men väl om att göra sitt bästa. Du är i ett tävlingssammanhang av något slag och då måste du göra ditt yttersta för gruppen. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Jungfru 23/8-22/9

Mars är stark i ditt tecken idag vilket hjälper dig att komma framåt inom vissa problematiska områden. Dagen blir givande och inspirerande, särskilt när du pratar med en kollega som har en massa nya idéer.

Vågen 23/9-22/10

Den här torsdagen rubbas din jämvikt och det ogillar du skarpt. Som Våg är harmoni väldigt viktigt för att du ska trivas. När det sker saker i ditt liv som rubbar den här balansen blir du orolig och har svårt att slappna av. Kvällen är bättre eftersom du rättat till problemet som uppstått.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nyfiken och framåt just nu. Det finns speciellt en person som väcker ditt intresse mer än andra och du gör ditt bästa för att träffa på honom/henne idag. Som person är du impulsiv och känslostyrd något du visar idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte dömande mot en person som du inte känner så väl. Det är så lätt att tro rykten som man hör och bygga sin åsikt på dem istället för att ge personen ifråga en ärlig chans och själv bilda dig en uppfattning om honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och lekfull torsdag där fokus ligger på dina vänner. Du är social och utåtriktad just nu vilket underlättar när du möter en person som du brukar vara lite blyg inför. Idag är all blyghet som bortblåst och du kan ge dig själv möjligheten att lära känna den här personen bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska tung dag där fokus ligger på siffror och möten. Vanligtvis har du lätt för att ta alla typer av människor, men just idag så finns det en person som lyckas reta upp dig ordentligt utan att du vet varför.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av humor och värme i ditt tecken just nu Du mår bra av att omge dig med yngre människor. De här personerna inspirerar dig och får dig att upptäcka nya sidor av dig själv. Under kvällen får du ett gulligt sms eller samtal från någon som uppskattar dig väldigt mycket.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons