Fredag 8/1

08 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig, inspirerande och varierad. Du känner dig lycklig utan att veta varför. Under kvällen får du upptäcka nya sidor hos dig själv när du testar dina gränser i ett sportsligt sammanhang. Du märker att dina tävlingsinstinkter vaknar.

Oxen 20/4-20/5

Du har roligt idag och du möter en ny person som du tycker mycket om. Det blir en bra dag som flyter på utan några incidenter. Under kvällen är det hemmamys med familjen som gäller. Du har inga problem att koppla bort jobbet och fokusera på nuet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen bjuder på variation och roliga upplevelser. Oavsett om du jobbar eller är ledig så försöker du komma ut lite och njuta av kylan. Under dagen konfronterar du en vän eller släkting beträffande ett rykte som du hört.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte den som ger upp i första taget, särskilt inte nu när det finns så mycket jord i ditt tecken. Under dagen möter du en granne eller bekant som kommer med ett roligt tips på aktiviteter för helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var försiktig med alla former av utgifter idag och under helgen. Det finns en varning för att du gör av med för mycket pengar just nu. Du vill unna dig det bästa och som det glamourösa Lejon du är så kostar det bästa en mindre förmögenhet.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte arg på en vän bara för att han eller hon säger nej till ditt förslag. Det är inte upp till dig att besluta om hans/hennes liv. Du måste acceptera att din vän har egna åsikter även om du tycker att de är ologiska och att de troligtvis kommer att skapa bekymmer längre fram.

Vågen 23/9-22/10

Du ifrågasätter en hel del i ditt liv just nu och det är både bra och dåligt på samma gång. Det finns en risk att du fattar snabba beslut som inte är genomtänkta och som du ångrar längre fram. Samtidigt är det nyttigt för dig att fundera lite på hur du kan förändra ditt liv till det bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ger upp alldeles för lätt. Vill du vinna, oavsett om det är en tävling, ett projekt eller en persons uppmärksamhet så får du inte backa så fort det börjar bli jobbigt. Det gäller att visa både omvärlden och dig själv att du kan uppnå dina mål.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir rolig och omväxlande fredag där fokus ligger på kreativitet och på skapande. Du släpper loss helt och njuter av det du kreerar. Oavsett om det är på arbetet eller en hobby så är du stolt över det resultat som du visar upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att våga vara sig själv och att säga nej till saker som du inte har lust med. Du brukar inte ha några problem vare sig med grupptryck eller att gå din egen väg, men just idag vill du gärna smälta in.

Vattumannen 20/1-18/2

Var arg om du är arg och glad om du är glad, det viktiga är att du inte döljer dina känslor för gör du det kan du få problem. Under dagen möter du en chef eller högt uppsatt person som ger dig välförtjänt beröm. Sug åt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte rädd för att säga ifrån till en yngre vän eller släkting. Det handlar om att visa vem du är och om att sätta gränser. Alla behöver gränser och det är viktigt att du visar vart dina går. Kvällen bjuder på värme, skratt och god mat.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons