Lördag 9/1

09 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir på många sätt en händelserik lördag där fokus ligger på att ha roligt och att utveckla nya idéer. Du har en skön dynamik i ditt horoskop som kombinerar kreativitet med energi och målmedvetenhet.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget en Oxe uppskattar så som en skön och lång ledighet. Du njuter i fulla drag den här dagen och unnar dig all möjlig lyx samtidigt som du gör upp planerna inför våren. Du ska äta nyttigare, motionera mer och ta hand om dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra lördag där fokus ligger på utomhusaktiviteter. Nu när vintern är här vill du passa på att njuta så mycket som möjligt av den. Under dagen träffar du en vän som uppmuntrar dig att förändra något i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn lördag där du tänker mycket på en person som du inte träffat på länge. Du kommer på dig själv med att sakna honom/henne. Den här  personen är ingen som du kontaktar hur som helst eftersom er relation är komplicerad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen passar du på att testa nya saker Det finns en positiv anda hos dig som hjälper dig att komma framåt i allt som du gör. Under dagen umgås du gärna med familjen. Du tycker om att ha dina nära omkring dig.

Jungfru 23/8-22/9

En plötslig sjukdom som drabbar dig, din familj eller en vän ställer till dina planer idag. Du inser att du inte kommer kunna göra det som du planerat utan att du måste tänka om. Som envis Jungfru kan du tycka det är jobbigt att behöva ändra på något som är bestämt.

Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen vill du gärna ha fokus på känslor, eller på bristen på känslor. Hr du en partner så lägger du mycket energi på ert förhållande. Det kn vara allt från ett romantiskt uppvaktande till en diskussion om bristen i er relation. Som singel flirtar du järnet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen ägnar du gärna åt sport om du möjlighet. Oavsett om du utövar den själv, följer med någon annan eller tittar på sport som har du roligt. Under dagen kn ett överraskande meddelande på dig att funder på framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att slippa gör tråkiga saker utan du kan ägna de kommande timmarna åt att göra saker enbart för ditt eget höga nöjes skull. På kvällen verkar du vara bortbjuden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ägnar hela dagen och det mesta av kvällen helt och fullt åt din familj. Du njuter av att ha trevligt, umgås och att bara vara. Det har varit en intensiv vecka och nu behöver du komma in i vardagen igen. Det tar tid att acklimatisera sig efter alla helger.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen ägnar du dig åt en del mindre projekt som har med hemmet att göra. Det blir en lugn och trevlig dag där fokus ligger på att inte stressa. Kvällen handlar om att komma ut. Oavsett om det är bio, middag eller fest så har du trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna var fokuserad på det som händer omkring dig istället för att bara se till dina egna behov. Vanligtvis är Fiskarna mycket familjeorienterade men just nu är du inne i en lite egocentrisk period där du sätter dina egna behov främst.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons