Söndag 10/1

10 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var inte oroad över en vän som beter sig konstigt. Han eller hon är nyförälskad, men vill inte ens erkänna det för sig själv. Här gäller det bara att hålla låg profil tills personen ifråga själv vill prata med dig. Ha tålamod.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir rolig och kreativ på samma gång. Du ägnar dig åt en hobby som du inte har haft tid med på länge och du inser hur roligt inspirerande det kan vara att få ägna tid åt sig själv. Se upp med utgifter. Nu gäller det att hålla i pengarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att få vänner att bli irriterad på dig. Du driver dina skämt över gränsen för vad som är roligt och vad som är passande. Ditt problem just nu är att du är uttråkad och då tenderar du att bli odräglig.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen kanske inte bjuder på några överraskningar. Men det blir en lugn och skön dag där fokus ligger på att vila och njuta. Har du ett förhållande är det här en utmärkt dag att ägna tid åt din partner. Som singel har du möjlighet att vara helt egoistisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är orolig för en person som hela tiden tänjer på gränserna. I dina ögon verkar din vän må dåligt och den här typen av ett beteende är ett rop på hjälp. Tyvärr är din vän inte särskilt öppen för hjälp utan drar sig gärna innanför sitt skal.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fått nog av andra personers dåliga uppförande och idag sätter du ned foten rejält. Det kan bli en ganska upprörd diskussion som resulterar i många sårade känslor. Tyvärr är det här inget du kan undvika. Ibland måste man sätta gränser.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att få människor att trivas och det är en talang som du tar tillvara på idag. Oavsett om du ordnar en fest, söndagsmiddag eller bra gofika för grannen så skapar du en trivsam stämning omkring dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här söndagen vill du gärna göra av med pengar. Du vill skapa något fint i hemmet och för det behövs en investering. Räkna efter så du har en kalkyl att utgå ifrån när du shoppar. Då kan du unna dig lite lyx samtidigt som du håller koll på utgifterna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelserik dag där får fullt upp redan från morgonen. Här gäller det vara flexibel och inte smita undan ansvar även om det känns som den enklaste lösningen. Visa att du faktiskt kan bita ihop och hjälpa till även med urtråkiga uppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen får du vara i centrum för en viss persons uppmärksamhet. Det är både förvånande, smickrande och roligt på samma gång. Under dagen ägnar du dig gärna åt sport eller motion. Du känner att du behöver få röra på dig. Kvällen blir mysig snarare än händelserik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du backar från en situation som har blivit infekterad av någon anledning. Du känner att det här är inte ditt krig att utkämpa så du håller dig på neutral mark istället. I övrigt blir det en bra och lugn söndag.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte så ilsken mot en bekant eller före detta vän. Även om ni inte drar jämt så kan du vara artig. Ibland blir du lite för avståndstagande. Det här är en person som du måste stå på god fot med även om ni inte behöver vara bästa vänner.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons