Måndag 11/1

11 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ta ansvar och inte backa från en uppgift bra för att den är tråkig. Ibland är du oresonlig och så är fallet idag. Försök att se saker ur din kollegas perspektiv, då kanske du får en uppfattning varför hon agerar så som hon gör.

Oxen 20/4-20/5

Du blir arg på en person för att han/hon inte lyssnar ordentligt. Trots att du presenterar mördande försäljningsteknik så går inte dina argument hem. Det är bara för att personen i fråga är så envis och har bestämt sig för att han/hon har rätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trotsar vädrets makter idag och utomhus så mycket du kan. Eftermiddagen är den tid du har att kunna ägna dig åt friluftsaktiviteter och då ska varken snöstorm, regn eller kyla få ta det ifrån dig. Ett djur verkar vara inblandad i dagens aktiviteter på något sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är försiktig med vad du säger idag eftersom du umgås med en person som du inte vill råka irritera. Du harväldigt stor respekt för den här personen, kanske onödigt stor respekt. Under dagen försöker du hitta en lösning på ett problem som uppstått.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och varierande måndag där du flirtar, skrattar och har roligt. Du är på ett utmärkt gott humör och det förstärks ytterligare både av Solens position och av det fakta och du fattat ett beslut rörande din framtid.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig undan en person som kritiserar dig väldigt mycket. Han beteende sårar dig och det gör att du drar dig inom ditt skal. Du är inte den som konfronterar någon i onödan, du blir ledsen och lite avvaktande när du blir sårad.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen får du visa vad du kan och det är bra. Du sitter på många värdefulla talanger, men det är sällan du visar upp dem. Du ogillar alla former av skryt, även när det är befogat. Kvällen bjuder på ett oväntat nöje.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant måndag. Du träffar många personer inte sett på länge och du inser något nytt om dig själv. Under dagen tar du kontakt med en vän eller kollega för att få information rörande ett projekt som du är intresserad av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tvekar in i det längsta om du ska våga visa dina känslor inför en kollega. Vanligtvis är du impulsiv och följer ditt hjärta utan att blinka, men i just det här fallet är du lite avvaktande eftersom du är rädd för att bli sårad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över hur glada alla är att se dig efter långhelgerna. Även de som du faktiskt umgåtts med är positiva och fulla av förväntan. Själv är du lite frågande inför alla entusiasm, men dina frågetecken kommer att rätas ut under dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir intensiv och intressant. Du satsar på att få mycket gjort på kort tid och det ger ett bra resultat. Eftermiddagen kan du ägna dig åt pappersarbete eller mer långsiktiga projekt. Under kvällen vill du testa din uthållighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på en person som inte lever upp till dina förväntningar. Han eller hon har länge visat sig vara opålitlig, men du hr valt att ändå lagt ned både energi och arbete på er relation. När han eller hon sviker dig igen blir du mer tveksam till om er vänskap är värd att satsa på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons