Tisdag 12/1

12 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lovande tisdag som börjar tidigt och slutar sent. Du har en massa aktiviteter som du vill göra, men du får spara dina fritidsintressen till eftermiddagen. På morgonen är det hårt och produktivt arbete som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att planera för framtiden och satsa på saker som har pangar och investeringar att göra. En komplimang får dig på gott humör. Det är en kollega som vet hur man ska koppla på charmen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du sitter och funderar mycket över framtiden den här dagen. Det finns vissa förändringar som du försöker att få till, och du är inte riktigt säker på hur du ska lyckas. Under kvällen möter du en person som ger dig en bra idé.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är allt man behöver någon som lyssnar och idag är det en sådan dag. Du finns där för din vän, men förutom arr vara ett stöd och en axel att gråta mot finns det inte så mycket du kan göra. Det här är ett problem som hon måste reda ut själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utmanar din omgivning utan att veta om det. I ditt fall handlar det om att du agerar provocerande och inte alltid helt genomtänkt. Mars gör dig både nyckfull och lite aggressiv. På kvällen kan en vän få dig att stanna upp och tänka efter.

Jungfru 23/8-22/9

Du jämför dig själv med andra just nu och det är inte bra. Det vore bättre om du jämförde dig själv med dina egna framsteg istället för att försöka hålla samma takt som någon annan. På kvällen är det sport i alla former som gäller.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen är det viktigt att du vågar tala ut om dina känslor. Som det är nu så håller du på att spricka. Du saknar att kunna uttrycka dig fritt samtidigt som du oroar dig för hur din ärlighet kommer att mottas.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lite konstig tisdag där fokus ligger på dina medarbetare snarare än på ditt jobb. Det finns människor som stör dig väldigt mycket och det finns personer som du vill lära känna bättre. Här gäller det att kunna avgränsa kontakten med de förstnämnda och utöka kontaken med de sistnämnda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig tisdag där fokus ligger på vardagliga uppgifter. Du tragglar på utan att egentligen fundera så mycket. Kvällen ser mer lovande ut, då har du roliga aktiviteter som väntar. Kvällen kompenserar dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu tar du dagen lite som den kommer. Du försöker att vara ute så mycket som möjligt eftersom du känner att du blir glad och pigg av frisk luft. En person som du glidit ifrån den senaste tiden börjar plötsligt höra av sig igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte för envis för då kommer du att förlora något som du tycker om. Genom att vara mer flexibel och låta andra få säga sitt så kan du vinna fördelar. På kvällen kompenserar du ett löfte som du gett en vän eller en ung släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar en hel del på framtiden just nu och det är bra. Försök bara att inte hasta in i saker som du är osäker på. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning. Någon som tycker om dig har tänkt till lite extra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

Annons