Onsdag 13/1

13 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag där du hinner med en hel det saker på jobbet, både sådant som du ligger efter med och saker som du vill hinna med för att ligga steget före. En liten flirt lättar upp stämningen den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att få ordning på vissa problem i hemmet och att hinna med att ta hand om någon som står dig nära. Det blir en bra dag även om den blir lite stressig mellan varven. På kvällen myser du med familj eller vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att inte lyssna på de råd du får hur kloka de än är. Det här är dumt eftersom du förlorar både tid och ork på att göra onödiga misstag. Under kvällen finns det möjlighet att göra ett riktigt fynd.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig inom ditt skal och försöker att inte blir arg när en kollega eller vän hoppas på dig. Du vet att den här personen går igenom en jobbig fas av sitt liv, men det blir ändå en tråkig situation. Under kvällen får du nyheter från en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar en sak i taget den här dagen. Genom att vara väldigt tolerant och att undvika att dra förhastade slutsatser lyckas du lirka fram det bästa tänkbara resultatet hos dina kollegor. Kvällen handlar om att vara nöjd i nuet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda och lite stressig onsdag. Di fokuserar på fel saker från början vilket resulterar i en hel del problem fram emot eftermiddagen. Under dagen får du oväntad hjälp från en kollega som ser att du kört fast.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att vara ärlig mot sig själv även om det är obekvämt. Du brukar inte vara den som stoppar huvudet i sanden så fort fara närmar sig, men just nu påverkas du av en influens som gör att det är enklare att låtsas som ingenting än att ta tjuren vid hornen direkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du skyller ditt misstag på en kollega trots att du vet att det är ojust. Personen ifråga är frånvarande och kommer att vara det en längre tid vilket gör det enklare för dig att skylla ifrån dig. På kvällen är det idrott eller motion som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här onsdagen tar du hand om en vän som mår lite dåligt. Han eller hon har svårt att fokusera sig på vardagen eftersom han eller hon grubblar för mycket över framtiden. På kvällen passar du på att pyssla om dig själv lite extra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir din dag på många sätt. Du är i centrum av händelserna och du njuter av uppmärksamheten. En person visar mer intressen han eller hon brukar göra vilket smickrar dig. Kvällen handlar om att mysa med människor du älskar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en konflikt eftersom du vet att det är enklare att fly än att fäkta. Din kollega är väldigt ilsken just nu och det drabbar alla i hans närhet. I övrigt blir det en jobbig men bra dag. Kvällen bjuder på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ett splittrat intresse den här dagen.  Du vill gärna fokusera på arbetet samtidigt som det finns personliga intressen som pockar på din uppmärksamhet. Här gäller det att vara målmedveten och koncentrera sig på en sak i taget.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons