Torsdag 14/1

14 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen vänder din tur så satsa inte på spel den här dagen. Det bästa är om du försöker ta det lite lugnt med utgifter just nu. Det kommer att komma utlägg som du inte räknat med den närmaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Du vet hur du ska lägga upp din taktik idag och det är bra. Genom att vara försiktig så lyckas du kamma hem storvinsten. Det gäller inte en materiell vinst utan snarare en kamp mellan dig och en chef som du vinner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar på dig för mycket ansvar just nu och det är inte bra. Försök att delegera så kommer det att bli så mycket enklare. Under dagen får du fin kritik från en kollega som uppskattar ditt arbete. Kvällen ägnar du åt dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar åt dig av kritik som egentligen inte är ämnad för dig. Det är den känsliga delen hos Kräftan som gör dig så osäker. Nu förstärks den sidan av Månens inverkan och det bidrar till att allt känns fel. Kvällen blir bättre än dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör. Ljuset börjar återvända och den första som påverkas av det faktum är Lejonet. Även Mars ger dig energi och massor av livsglädje just nu. Kvällen handlar om romantik och närhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är innerligt trött på att bli dumförklarad av en kollega. Idag säger du ifrån och det väcker en del förundran hos den här personen som trodde du hade hur mycket tålamod om helst. Dagen passar bra till att jobba med siffror och utveckling av olika slag.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att glida in i en bubbla just nu. Det finns ett lugn och en harmoni i ditt tecken som är härligt att se, samtidigt så finns det en risk att du helt saknar driv just nu och bara vill vara ifred. Du behöver få igång entusiasmen efter alla helger igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på utmaningar av olika slag. Du får använda dig både av ditt förnuft och av din förmåga att tänka kreativt. En kollega har allvarliga problem hemmet och det påverkar hans och därmed ditt arbete på ett negativt sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite framfusig idag men det hjälper dig när du ska utveckla olika teorier och skaffa bra samarbetspartners. Genom att vara först ute lyckas du säkra kollegor med god kompetens och mycket driv.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar främst om att vara glad och positiv till det mesta. Ibland kan du bli lite tjurig när saker inte går som du vill. Under dagen möter du flera personer som får dig att må bra och får dig att skratta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del just nu men du får inga svar. Dagen blir lovande, men fortfarande så irriterar du dig på att du måste söka upp information som du tycker att dina kollegor borde ge dig utan att du frågar först.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och utvecklande torsdag där fokus ligger på utbildning och på att växa i rollen som ansvarig. Med hjälp av din charm och din livsglädje lyckas du entusiasmera dina medarbetare och då går det mesta lättare.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons