Fredag 15/1

15 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du ska säga för att du ska charma en kollega som du behöver hjälp av. När du vill kan du vara oemotståndlig. Du har en stark karisma och glimten i ögat. Som vanligt så lindar du ditt offer runt lillfingret och det passar dig utmärkt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir trevlig och lite förvirrande. Du har lätt att glömma saker idag så det bästa du kan göra är att skriva upp saker som är viktiga. Under dagen blir det många skratt och humorn är på en rolig men ganska låg nivå. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att tänka bakvänt just nu. Hur du än vänder och vrider på fakta så kommer du fram till fel slutsats. Det bästa vore om du ventilerade dina tankar med en vän eller kollega. Du kan behöva lite annat perspektiv på det som sker.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen träffar du på människor som du tycker är spännande och intressanta. Det är en bra möjlighet för dig att lära känna personer som du kan ha nytta av senare i livet. Dagen handlar till stor del om att lära sig nya saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna visa vad du känner för din vän. Var inte rädd att dina känslor är för starka, alla mår bra av att kunna vara öppna och ärliga med det de bär inom sig. Din vän blir mest glad och kanske lite överväldigad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite ilsken idag och det beror på Plutos position. Försök att bita dig i tungan när du känner att du vill säga något elakt. Du vinner inget på att förolämpa människor, särskilt inte när du vill att de ska samarbeta med dig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en sak i taget idag och det är bra. Genom att vara noggrann så undviker du att göra misstag i onödan. Dagen blir kreativ och nyskapande. Dy bryter ny mark inom ett tämligen okänt fällt för din del. Kvällen blir mysig, men ganska tidig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nyfiken och framåt just nu. Det finns en person som du tänker lära känna, men du vet inte riktigt hur du ska få till det. Om du bara är modig och visar dina känslor så kommer du bli förvånad över den respons som du får.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Det finns ett mod som kommer från Väduren och som gör dig äventyrlig. Idag tar du stora risker, men du vet att du har allt att vinna på att göra det. Under kvällen möter du nya människor i nya miljöer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fin dag för din del. Många av dina drömmar slår in idag. En vän ger dig en speciell gåva eller minne som du kommer bära med under lång tid fram över. Tänk på at det är de små sakerna som betyder mest.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här fredagen är du väldigt framåt. Du njuter av att ha fullt upp och du tvekar inte att ta på dig ännu mer uppgifter eftersom du tycker att de verkar spännande. Det enda du ska se upp med är att du inte blir sen hem idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på varierande upplevelser. Det blir en rolig och omväxlande fredag där fokus ligger på att utveckla idéer till färdiga planer. Du får god hjälp av påhittiga kollegor som inte känner några begränsningar.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons