Lördag 16/1

16 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en kreativ lördag där du fokuserar på att göra saker som du tycker om att göra. Under kvällen träffar du gärna vänner under lättsamma former. Du har ett behov av att få komma bort från vardagen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite stressig men rolig. Du har flera olika projekt på gång och det gäller att hålla tungan rätt i munnen så att du hinner med allt du planerat. Under eftermiddagen möter du vänner eller släktingar som du inte sett på länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du få en vän att förstå att han eller hon håller på att begå ett stort misstag. Du är genuint oroad för den här personen, men du vet också att han eller hon kan sätta sig på tvären om han eller hon känner sig pressad.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett lugn över ditt tecken idag. Det är som du äntligen kommit till insikt om något som gnagt sitt undermedvetna en längre tid. Bara genom att vara ärlig mot dig själv kan du hitta balansen i vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara beredd på det oväntade är nyckeln till framgång idag. Genom att vara beredd kan du spela överraskad så mycket bättre. Om du verkligen blir överraskad är risken stor att din spontana reaktion blir negativ.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att ägna dig åt utomhusaktiviteter. Det blir en skön och avslappnad dag som handlar om familj och vänner. Det verkar vara fokus på yngre individer, kanske en yngre släkting eller ett barn.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du ganska jobbig att ha att göra med. Du är mer tveksam än du brukar och det gör att du velar för varje litet beslut som du ska fatta. Under kvällen får du hjälp med ett dilemma. Du får råd av en person som gått igenom samma sak som du nu går igenom.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du kommer göra fel om du tar för stora risker idag. Satsa på små men säkra framgångar istället. När det gäller sport eller tävling så kan det bli en konflikt med en motståndare som tycker att du fuskar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte allt för kaxig idag för då kommer du få problem. Var ödmjuk och förstående mot de människor du möter. Bara genom att visa genuin respekt kan du vinna framgång den här lördagen. Kvällen ser lättsam och rolig ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Delar av dagen blir tråkig men matnyttig. Du får nödvändig information på ett möte av något slag och du känner att du faktiskt lär dig en hel del. Under kvällen umgås du med vänner och familj. Det blir en rolig och minnesvärd kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du får vara försiktig med dina uttalanden idag annars kan saker och ting gå fel. Håll en låg profil och nöj det med att lyssna och lära. Under kvällen bjuder du gärna någon du tycker om på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en ilska och en uppgivenhet i ditt tecken idag. Det handlar om att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Under dagen är det bra om du försöker räta ut vissa frågetecken så att du kan gå vidare istället för att älta gammalt groll.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons