Söndag 17/1

17 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att hamna i trubbel den här dagen. Mycket handlar om att du säger saker utan att tänka efter först. När du inser ditt misstag så ska du inte vara för stolt för att be om ursäkt. Tänk på att det är du som gjort fel från början.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och skön. Du är ovanligt seg den här dagen och har svårt att motivera dig själv. Genom att få slappa så återhämtar du dig sakta men säkert. På kvällen är du redo att ta tag i ett projekt du skjutit upp en längre tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har haft en hel del fördelar den senaste tiden, men nu är det slut med det. En komplicerad konstellation påverkar både ditt humör och din hälsa negativt. Här gäller det att minska kraven på sig själv och lägga dig på en mer lagom nivå.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen försöker du vara ute så mycket som möjligt. Du har ett behov av frisk luft och fysisk aktivitet. Under dagen möter du en person som får dig att fundera över ett ekonomiskt val som du är på väg att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen är som gjord för shopping och det passar det nöjeslystna Lejonet alldeles utmärkt. Oavsett om du fyndar på rean, gör inplanerade trygga köp eller bara unnar dig lite lyx så blir det en rolig dag både för att du får shoppa loss och för att du har ett trevligt sällskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fått för dig att en bekant eller kollega motarbetar dig och nu gör du allt för att sätta honom/henne på plats. Som Jungfru är du inte särskilt förlåtande av naturen. Du föredrar hämndens ljuva sötma framför att vända andra kinden till.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och omväxlande söndag. Du verkar ägna dig åt sport eller fysiska aktiviteter. Du sliter hårt på hälsan den här dagen, men det tycker du att det är värt. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du slappnar av tillsammans med familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte allt för säker på att du gör rätt val idag. Till skillnad från Vågen blickar Skorpionen sällan tillbaka utan väljer att fokusera framåt. För det mesta är det här beteendet en tillgång, men idag kan det ställa till problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en längtan i ditt tecken idag. Det verkar som om du äntligen kommit ett litet steg närmare dina mål och nu vill du lyckas med det du gör genom att bevisa både för dig själv och för alla andra att du har en järnvilja.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir väldigt lugn och du får chansen att vila upp dig ordentligt. Du känner dig ovanligt harmonisk och glad den här dagen. En fin komplimang får dig att tänka tillbaka på något som du nästa haft men som du är rädd för att du förlorat. Våga kämpa för det du vill ha.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här söndagen väljer du att vara lite frånvarande. Du funderar mycket, både över framtiden och över här och nu. Du har mött en person som har etsat sig in i ditt hjärta och hur du än gör kan du inte glömma honom/henne.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga lyssna och lära idag. Genom att visa att du faktiskt kan vara lugn och lyhörd vinner du respekt hos en person som tidigare uppfattat dig som lite ytlig och flamsig. Kvällen kan bli riktigt romantisk.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons