Måndag 18/1

18 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att våga ta ut svängarna även när du har mycket att göra. Var inte räddför att satsa stort idag. Du kommer att vinna så mycket på att vara lite våghalsig. En kollega som är sjuk eller bortrest lämnar efter sig ganska mycket arbete som faller på ditt bord.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du en förmåga att omge dig med svart humor. Det blir en bra dag även om den periodvis blir stressig. Eftermiddag handlar om att vila mycket och att komma i kapp när det gäller sömn. Kvällen slutar med en diskussion som du vet att du inte kan vinna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att blir arg för allt och inget idag och det ställer till problem när du förväntas att samarbeta. Du har hamnat i en situation där du inte lyckas hantera dina känslor. Lite av ditt svallande temperament kommer från en ogynnsam planetställning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget bra i att vara dömande mot en person som du inte känner. Utgå från det bästa istället för att tro det värsta. I övrigt blir det bra och produktiv dag där långsiktiga mål är i fokus. Kvällen handlar om att träna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter ett beslut som en kollega tar, men du gör inget för att påpeka eller rätta till misstaget. Det här kan skapa en ganska stel stämning mellan er eftersom din kollega upplever det som om du medvetet försöker sätta dit honom/henne.

Jungfru 23/8-22/9

På måndagen är du väldigt trött. Du har svårt att ta dig igenom den här dagen. Till stor del beror det på att du är upp för sent på kvällarna. Under måndagen får du goda nyheter som kan omsättas i rena pengar under dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och kreativ måndag där Månen ger ditt tecken inspiration. Har du möjlighet ska du försöka ta dig utomhus så mycket som möjligt den här dagen. Du behöver den friska luften för att kunna tänka klart.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen vill du gärna ta ett steg närmare en person som väcker din nyfikenhet men som är svår att komma in på livet. Du gör ditt bästa att ordna slumpartade möten där du kan inleda en konversation. Din plan visa sig bli ännu bättre än du föreställt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ha konkreta mål och om att inte ge upp bara för att det känns lite tungt. Det blir en bra måndag med fokus på siffror och att hantera olika typer av svinn. Under kvällen är det en hobby som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över den vändning som den här dagen tar. Det du tänkt dig blir på ett helt annat sätt men du har väldigt roligt och du skrattar mer den här dagen än du gjort på länge. Det finns en flirtighet och en lekfullhet i dig som förstärks av Venus position.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter varför du måste ta till så grova metoder för att nå dina mål. Om du själv fick välja skulle du ta en lite mer neutral utväg som inte påverkar så många personer negativt. Kvällen blir skön och vilsam.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa dina vänner hur de ska göra för att sig ur en besvärlig situation. Du har svar som inte dina vänner besitter och dina svar kommer från erfarenheter som du stundvis fått betala dyrt för. Kvällen bjuder på vänskap och mys.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons