Tisdag 19/1

19 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen är det bra om du lyssnar på en vän när hon har lite saker som hon vill berätta om. Det är ofta du har för bråttom för att ta dig tid med just den här personen, men idag känner du att det finns både tid och tålamod till det.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen söker du inspiration på lite olika håll. Det är viktigt för dig att känna att du får utvecklas och känna att du växer i arbetet. På kvällen är du trött och seg. Unna dig en tidig kväll utan att få dåligt samvete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen argumenterar du mycket för en sak som har med pengaratt göra. Det verkar som om du vill göra en investering, men din sambo eller din chef är av en annan åsikt. På kvällen försöker du hinna med en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns risk för konflikt den här tisdagen. Det finns mycket aggressivitet i ditt tecken som främst kommer från eld. Här gäller det att behärska dina svallande känslor annars kan du få problem. Under kvällen ska du undvika all form av vadslagning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har börjat ett nytta kapitel i ditt liv och det är du nöjd med. Du trivs med att ha mycket järn i elden och du njuter av att få visa vad du går för Just idag har du lätt att charma nya vänner och få alla att tycka om dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen är det bra om du är diskret i dina känsloyttringar. Ibland är du väldigt konkret med vad du tycker och tänker vilket inte är till fördel just idag. Din chef vill inte ha din ärliga åsikt, han eller hon vill bara ha medhåll.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du är på väg att begå ett misstag, men du vet inte riktigt hur du ska kunna förhindra det. Du vill inte hamna i en konflikt samtidigt som du inser att enda sättet att stoppa det som händer är genom att säga ifrån.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen tar du flera bra initiativ. Du njuter av att kunna vara den som leder och den som driver arbetet framåt. Under dagen kommer en fråga som rör kapital och investeringar upp. Här gäller det att ha kloka svar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen får du inte bli arg på en kollega som blir lite för entusiastisk. Han eller hon vill dig bara väl, men ibland blir det för mycket av det goda. Försök att rikta om han/hennes intresse åt ett annat håll

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att inte blir arg utan att lyssna på vad det är som sker omkring dig. Ditt humör är minst sagt lynnigt just nu och du är väldigt känslig för vad du upplever som dryga kommentarer. Tänk på att den här typen av dryghet kan vara en maskerad form av blyghet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara lite mer konkret i dina förslag. Som det är just nu bjuder du gärna på visioner och storslagna idéer, men det finns inget konkret sätt att omvandla din framtidssyn till praktik. Försök att vara rationell.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du har att vänta och det är bra för då slipper du överraskningar. Du är inte redo för dåliga nyheter utan du vill ha kvar din harmoniska bubbla ett tag till. Under kvällen får du uppmuntran och massor av kärlek från en närstående.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons