Onsdag 20/1

20 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här onsdagen handlar om att vara lyhörd. Det är inte det som sägs som är det viktiga, det är det som inte sägs som räknas. Under dagen kan du ana dig till djupgående intriger som du inte haft en aning om tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen blir det full fart redan från början så det gäller att vara utvilad. Du har roliga, men lite knepiga uppgifter att ta tag i. Under dagen blir du närmare bekant med en person som du egentligen bara känner helt ytligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var hur spontan du vill idag. Fin livsglädje och din påhittighet hjälper dig att lösa problem och de roliga utmaningar där andra kollegor kör fast. Humorn är en del av att lyckas idag. Genom att kunna skratta åt problemen verkar allt så mycket enklare.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för arg idag. Alla gör misstag och säger dumma saker, även du. Nu har en när vän eller familjemedlem lyckats såra dig med några ogenomtänkta ord och nu gäller det att du kan förlåta och gå vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8 Idag investerar du gärna i dig själv. Det kan vara nya kläder, en extra god lunch, lite lyx till kvällen eller så bjuder du dig själv och en vän på bio. Oavsett vad du skämmer bort dig själv med så gör det den här vardagen lite extra lyxig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en seg inledning på onsdagen. Du har svårt att komma upp ur sängen och du har lika svårt att komma utanför dörrarna. Mycket handlar om en påverkan som gör dig lite håglös. Du vill egentligen inte göra någonting annat än att stanna hemma.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och kreativ onsdag där du riktar in dig på detaljer. Det är sällan det finns så mycket tid över att du hinner med de här småsakerna, men just idag får du chansen att frossa i finlir och krusiduller.

Skorpionen 23/10-21-11

Du motiverar dig själv genom att planera framåt. Det går så mycket enklare när du kan drömma dig bort från nuet. Under dagen kan en kollega fälla en kränkande kommentar. Tänk på att inte ta åt dig. Det är han som mår dåligt och vill få andra att må lika dant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen tycks kretsa kring sport och friluftsliv. Det kan vara att du är ute och aktiverar dig eller så följer du någon vintersport. Det blir en rolig och varierande dag med många skratt och en del mindre ilske utbrott.

Stenbocken 22/12-19/1

Just idag har du möjligheten att flirta lite extra med en person som attraherar dig. Han eller hon brukar hålla distansen mellan er, men nu finns det ett intresse som börjar vakna och då gäller det att passa på. Koppla på din berömda Stenbocks charm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara bestämd mot en velig kollega. Han behöver vägledning för att hitta rätt. Under dagen får du möjlighet att utveckla en idé som du har och det kommer visa sig att din idé är rent genialisk, men det behöver tid att få växa och bli till en rutin.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig väldigt mycket över en nära vän eller yngre släkting som kan bete sig rätt så vresigt mellan varven. Det känns som om hon håller något inom sig, men du har svårt att sätt fingret på vad det är som är fel.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons