Torsdag 21/1

21 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en kreativ och nytänkande torsdag där mycket av din energi går åt att bilda och hålla samman en ny grupp. Du tycker att det är kul att jobba med människor, i alla fall om det är du som bestämmer.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig. Det är mycket som ska göras och det gäller att inte ligga på latsidan. Som tur är går det mesta smidigt för din del och du tycker att du faktiskt hinner med nästan allt som du planerat in att göra. Kvällen bjuder på gemenskap och mycket prat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du har svårt att säga nej till personer med auktoritet, särskilt chefer. Du tar på dig mer jobb än du klarar av och resultatet blir att du sänker kvaliteten på det du gör. Kvällen kan bjuda på romantik för de tidigt födda Tvillingarna.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du väldigt mån om att hinna med så mycket som möjligt. Det har varit en tuff period stundvis, men nu känns det som du äntligen börjar komma ikapp. På kvällen har en släkting en lite oväntad fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du går igenom en frustrerande tråkig period där du behöver acklimatisera dig till nya förhållanden. Just nu är det väldigt lugnt och du känner dig lite rastlös, samtidigt som du vill visa upp din mest positiva sida för dina arbetsgivare.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det tycker du å andra sidan är ganska skönt eftersom du föredrar lugn och ro just nu. Det finns en del konflikter privat som du bör ta tag i innan de eskalerar till ett mindre krig.

Vågen 23/9-22/10

För ovanlighetens skull är du envis och tjurig just nu. Vågen brukar ha lätt för att anpassa sig till alla nya miljöer och grupper, men du har influerats av jord en längre tid och det gör dig mer motsträvig till nyheter. Det här är en övergående fas även om den håller i sig ett tag till.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir vardaglig i den mest positiva meningen. Du tycker att det är riktigt skönt att det inte händer så mycket just nu. Under dagen får du försöka att motstå en impuls att köpa något som du verkligen inte behöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska kritisk till en vän och hennes ekonomiska syn. Du vet att den här personen skulle ha råd både med lite lyx och resor om hon bara la om lån och funderade på sina utgifter. Istället så klagar den här personen ständigt över bristen på pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då det mesta känns bra. Du skapar nya kontaktnät och du känner att du har hamnar rätt i livet. Det enda en singel Stenbock saknar är någon speciell att dela vardagen med. Tyvärr har du inte så lätt för att bli förälskad. Du hittar brister på alla du möter.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen är du på strålande gott humör. Du njuter av att slippa ta tag i ett antal tråkiga projekt på jobbet. Du har lyckats delegera bort dem på ett smidigt sätt. Kvällen handlar om god mat och nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt frustrerad över saker som du egentligen inte kan påverka. Det handlar om relationer till personer som du antingen vill avsluta eller påbörja. Tyvärr är motparten inte intresserad av att gå dina önskemål till mötes.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons