Fredag 22/1

22 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en riktigt festlig. Du har så mycket som du vill hinna med den här dagen och du lyckas klämma in det mesta, i alla fall av det som du tycker är roligt att göra. Dagen kantas av en hel del skratt och flirtande. Du är i ditt esse.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar tungt. Du vill inte alls kliva upp ur sängen ännu mindre arbeta. När du väl kommer igång så försvinner timmarna snabbt. Det blir en bra dag till slut där du får möjlighet att vara kreativ och nytänkande. En kollega går dig lite på nerverna, undvika honom eller henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med vad du önskar, det kan hända att dina önskningar slår in är mottot för den här dagen. Du är kvick på att mål upp en vision av hur en situation ska bli om du bara får som du vill, men du glömmer att se vidden av din önskning. Det kan bli precis tvärtemot din dagdröm.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt effektiv och det tycker du är bra eftersom du har så många projekt på gång. Under dagen möter du en eller flera personer som hjälper dig att sortera ut de viktigaste delarna i ett projekt som du påbörjat. Du uppskattar verkligen den här hjälpen att strukturera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Di ifrågasätter en person och då blir det riktigt jobbig. Den här kollegan eller släktingen är inte bara ovän vid kritik, han vet inte hur han ska hantera den utan går till angrepp istället. Här gäller det att backa undan, du kommer inte vinna på att svara med samma mynt.

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin är i fokus just nu. Till stor del handlar det om en resa du vill göra eller en lite större investering som har med ditt boende att göra. Under kvällen är det fest eller mysmiddag som står på menyn.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du desperat att få något som du önskar dig väldigt mycket. Det handlar egentligen mest om du vill utvecklas inom ett område och nu öppnas plötsligt den här möjligheten för dig. Här gäller det att vara modig och att inte tveka.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen tar du tag i mindre projekt som har med jobbet att göra. Det är ganska lugnt just nu så du hinner med att lägga lite fokus på något ut över det vanliga. På kvällen umgås du gärna med vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt lättroad just nu. Oavsett vad du tar dig för så tycker du det är kul och utvecklande. Det finns positiv energi i ditt horoskop och den hjälper dig att se förbi alla problem och hitta möjligheter istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns lite irritation över ditt tecken idag. Det är som om allt en viss person gör och säger gör dig arg. Det handlar egentligen mer om att du skulle vila lära känna den härpersonen bättre men att du är rädd att du kommer tycka för bra om honom henne. Känslor är något väldigt komplext.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar egna initiativ och det uppskattas av dina chefer. Du är driven och på gott humör. Under dagen möter du en person som inspirerar dig att våga ta ut svängarna inom ett område som du egentligen inte är så hemma på.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar ganska bra, men det finns en risk att den slutar i kaos. Du är angelägen om att få en person att förstå ett problem, men den här personen verkar nästan omöjlig att ha att göra med. Hur du än försöker så går det fel.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons