Lördag 23/1

23 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen satsar du på att få saker gjorda i rykande fart. Det finns gott om energi i ditt tecken och det bidrar till den goda stämningen. Under dagen möter du en person som hjälper dig att lösa ett problem som du har.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att inte se skogen för alla träden idag. Det finns så många möjligheter och förslag att du blir alldeles matt och vill krypa ned i sängen igen. Under dagen försöker du ändå att göra ditt bästa. Fram emot eftermiddagen piggnar du till och då känns allt bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om tålamod. Du väntar in ett besked som tar mycket längre tid än du räknat med. Det finns inget du kan göra för att stressa på den här processen. Din vän eller partner måste få tid att fundera över vad han eller hon vill göra.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att vara utomhus och om att vara aktiv. Oavsett hur kallt det är försöker du komma ut i friska luften i varje fall en liten stund. Under dagen får du chansen att visa en vän varför du är en person att räkna med i sportsliga sammanhang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill gärna vara ifred idag. Det har varit en bitvis tung vecka och du behöver tid för dig själv. Under kvällen kan en vän lyckas locka med dig ut på äventyr. Då tinar du upp en smula och känner att saker och ting är på väg att vända.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en tilltro och hopp den här dagen. Oavsett vad du har gått igenom under veckan så känns allt bättre nu. Dagen verkar bjuda på en mindre utflykt eller en shoppingrunda med en vän. Du tycker det är trevligt med ett miljöombyta.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en intressekonflikt i din familj just nu och den gagnar varken dig eller dina nära. Det största problemet är att ni väljer att tiga ihjäl ert bråk snarare än att ventilera era upprörda känslor. Det vore bättre om samtliga inblandade var lite mer öppna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utveckla en teori som du har den här lördagen. Det går ganska bra innan en vän sticker hål på dina argument med svidande kritik och briljerande intelligens. Ibland är det surt att ha så smarta kompisar. Resten av dagen ägnar du åt att göra så lite som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var säker på de val du gör så kommer dagen bli bra. Om du tvekar kanske resultatet blir att du inte gör någonting utan stannar hemma istället. Det är en influens från Vågen som gör dig ovanligt velig idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir trevlig och familjär. Det kan till och med hända att någon bjuder dig på en överraskning den här dagen. Under kvällen är du gärna med dina vänner. Du slappnar av när du har människor som du uppskattar omkring dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går ifrån sina principer idag. Du har insett att du måste vara mer flexibel om du ska kunna få igenom dina beslut. Du har fler personer än dig själv att ta hänsyn till. Kvällen handlar om att vara social med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig dag där du umgås med vänner under avslappnade former. Dagen bjuder på både sött och salt. Det som förstör lite av stämningen är att två vänner grälar, men du kan medla tack vare ditt tålamod och din fantastiska empati.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons