Söndag 24/1

24 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här söndagen vet du inte vad du ska ta dig till. Timmarna segar sig förbi och du känner dig omotiverad och håglös. Lite beror den här apatin på att du inte är fullt frisk och din kropp protesterar mot tanken på aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är det full fart på dig. Du har en massa olika projekt på gång och du ser till att ha ett högt tempo för att hinna med. Kvällen handlar om att träna, ta en promenad och om att ta hand om sig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket över livet just nu. Det finns ett lugn och en harmoni i ditt tecken just nu. För dig är det viktigt att kunna ha de här perioderna då du inte är så aktiv utan lite mer inåtvänd. En vän söker upp dig för att få råd när det gäller ett knivigt problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du kör fullt ös hela tiden just nu och det trivs du med. Under dagen försöker du lyssna på en del råd som du får av vänner, men du inser snabbt att dina egna idéer är bättre än de tips du får. Kvällen blir lagom aktiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu undrar du mycket över en vän och hennes problem. Du vill gärna hjälpa till, men du vet inte hur du ska nå fram till henne. Det bästa i det här fallet är att låta henne komma till dig. Den här typen av frågor måste få ta tid.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att mysa inomhus så mycket som möjligt. Det blir kanske inte en så aktiv dag, men du njuter av att vila och ta det lugnt. Har du möjlighet ägnar du gärna ett par timmar åt att skvallra med en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du jämkar i en konflikt och det går ganska bra. Det finns balans och förstånd i ditt tecken som hjälper dig att lösa det här problemet. Tack vare att du är så duktig på att hålla dig neutral så lyckas du undvika att reta upp någon.

Skorpionen 23/10-21-11

Var försiktig med vad du önskar dig idag. Dina önskningar kan gå i uppfyllelse och det visar sig att drömmen är betydligt sötare än verkligheten. Dagen handlar om de val som du gör och hur du ska få kontakt med någon som väcker din uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du veta att du lyckats när du plötsligt får som du vill i ett visst sammanhang. En vän dukar till slut under för din charm och går med på alla dina förslag. Under kvällen får du chansen att bevisa vad du går för när det gäller siffror.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen har du en del förpliktelser. Du hjälper till och utvecklar nya idéer. En vän som länge funnits i ditt liv börjar dyka upp allt oftare i olika sammanhang och du börjar fundera på vad det är den här personen är ute efter.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig och varierande. Du har fullt upp med att fokusera på saker som främst rör hemmet. Det kan röra sig om nyrenovering eller något liknande. Kvällen bjuder på en överraskning. Du förvånas över en väns omtanke.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en mysig dag som går i kärlekens tecken. Du njuter av närhet och intimitet med den du sälkar. Som singel hoppas du på att möta någon som är speciell. Du vill gärna ha in kärleken i ditt liv nu under våren.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons