Måndag 25/1

25 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ifrågasätter dina egna värderingar idag. Egentligen handlar det om att du får någon annans perspektiv på vissa saker och då tycker du själv att du framstår som lite gammeldags och förlegad. Som tur är kan du lätt ändra på din inställning.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig och du är irriterad. Mycket handlar det om att du hela tiden blir påjagad av en chef som vill att du ska prestera mer och bättre. Under den här kvällen får d en glad överraskning som får dig på gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är tveksam till en att en vän lägger sig i ett bråk som inte rör honom eller henne. Du tycker det är bättre om din vän håller sig på sin kant och undviker att bli inblandad. Tyvärr ser inte han/hon fördelarna med at hålla sig neutral.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här måndagen är du väldigt trött och det märks inte minst på ditt humör. Du drar dig undan och försöker att vara lite för dig själv. Plötsligt blir du uppsökt av en kollega som du brukade vara nära men som du glidit ifrån. Du bli väldigt glad över hans/hennes uppdykande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är glad över att du äntligen är på rätt väg. Du har velat fram och tillbaka en längre tid men nu har du bestämt dig, fullföljt din plan och det ger dig ett ovanligt lugn i ditt liv. Har du en partner kan kvällen bjuda på romantik.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du ta in ny intryck och lära dig nya saker. Det går kanske inte som du hade önskar, men du känner dig ändå ganska nöjd över resultatet. Du vet att när det gäller vissa typer av kurser måste du få tid att smälta all information innan du kan göra den till godo.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta för sig i lite mer officiella sammanhang. Oftast är det du som är åskådaren när andra får glänsa, men just idag är det din tur att visa vad du går för. Kvällen blir trevlig och social. Du lär känna nya människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen är det bra om du lyssnar på ditt hjärta och inte bara följer alla andras önskan. Just nu har du lite svårt att tå för den du är. Du vill gärna smälta in och bli en i gänget. Det vore bättre om du helt enkelt gick din egen väg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Visa dina känslor idag. Stäng inte in dem. Du har oftast väldigt lätt för att tala om vad du känner, men med en vissa person låser sig allt och du tiger istället för att vara öppen. Under kvällen får du ett överraskande samtal eller sms.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns massor av liv och glädje i ditt tecken just nu. Du trivs med det mesta och det märks på ditt strålande humör. Under dagen får du flera fina komplimanger. Sug åt dig och gengälda gärna dem. När det gäller arbetet är du ovanligt målmedveten.

Vattumannen 20/1-18/2

Det verkar som du aktivt söker nya arbetsuppgifter eller kanske rent utav en ny arbetsplats. Du är trött på slentrianen i vardagen och du söker stimulering på fritiden. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen har du fullt upp med att stressa från en plats till en annan. Av någon anledning vill du visa hur duktig du är i olika sammanhang. Försök att inte stressa för mycket bara. Du mår inte bra av att bli uppjagad.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons