Tisdag 26/1

26 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn inledning på tisdagen där du tycker att du hinner med bra. Just nu gynnar Mars ditt tecken och skänker dig välbehövlig extraenergi. Under eftermiddagen kan du gå ned i en svacka och bli väldigt, väldigt trött.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen handlar om att vara kreativ och försöka hitta rätt i olika sammanhang. Du tycker att det är roligt att testa på nya saker och det finns massor av skratt och glädje i ditt horoskop. På kvällen får du veta en hemlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trotsar alla odds idag och genomför en uppgift som de flesta trott var omöjlig. För dig finns det inga hinder, bara lite gupp i vägen. En kollega smickrar dig väldigt, han eller hon är ute efter en fördel som du kan hjälpa honom/henne att uppnå.

Kräftan 21/6-22/7

Du fiskar efter beröm. Bra kritik och positiva kommentarer driver dig framåt i en annars ganska grå vardag. Just nu händer det inte så mycket så du försöker peppa dig själv på alla möjliga sätt för att orka hålla ångan uppe.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hitta din plats. Trots att du mår bra och är i allmänhet nöjd med livet så känner du dig inte riktigt hemma på jobbet eller i skolan. Det är som om du fastnat i en roll som du inte vill ha. Här gäller det att bryta mönster.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en viss rutin på jobbet, men din åsikt uppskattas inte av din kollega. Ibland blir du väldigt trött på hur inskränkta och opraktiska vissa människor kan vara. Tänk på att det här egentligen inte är din strid så backa istället för att ta smällen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad över en kollegas förmåga att anpassa sig till allt nytt som sker på er arbetsplats. Själv har du svårt att hänga med i svängarna och du tycker att alla förändringar gör dig förvirrad. Be din kollega om tips hur du ska kunna acklimatisera dig bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går igenom en ganska jobbig fas. Det finns så många frågetecken i ditt horoskop just nu att du blir förvirrad. Mycket kretsar kring känslor och hur du ska hantera vissa starka reaktioner. Kvällen blir allmänt lugn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns fart och fläkt i ditt horoskop just nu. Du tycker att det mesta är roligt och du har lätt för att anpassa dig till nyheter. Under den här dagen kan du bli bekant med en ny kollega eller granne. Du är öppen och glad vilket gör dig omtyckt.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt temperament är väldigt varierande just idag. Ibland är du glad och lugn och ibland slår det gnistor om dig. Mycket beror på att du har en komplicerad konstellation i ditt horoskop som driver upp ditt humör men även din energi.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och vilsam tisdag. Du får tid att fokusera på de saker som du måste få gjort. Under tisdagseftermiddagen får du en fråga som gör dig lite förvånad. Du trodde inte att den här personen kunde vara så framfusig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av hopp och tilltro i ditt horoskop just nu. Du funderar mycket över livet och över framtiden. Det verkar som du är mogen att ta ditt förhållande till nästa nivå. Frågan är om din partner hänger med i din takt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons