Onsdag 27/1

27 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och varierande onsdag där fokus ligger på att lyssna på en kollega och försöka att anpassa dig efter hennes idéer. Det är inte alltid som du klarar av att samarbeta, men den här personen har verkligen lyckats tjusa dig.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir bra och rolig. Du lär dig nya saker om en närstående. Det kan vara en släkting, en familjemedlem eller en nära vän. Under dagen dyker det upp nya fakta som du bör ta under beaktande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu tvingas du att vara trevlig mot en person som du har väldigt svårt för. Genom att hålla ert samarbete så ytligt som möjligt lyckas du ta dig igenom dagen utan allt för stora konflikter. På kvällen är det träning som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Ditt horoskop varnar för stora utgifter så det är bäst att du håller hårt i plånboken just nu. Du har en tendens att bli väldigt slösaktig när du är uttråkad och det är du. Du saknar liv och rörelse i din vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nu när Månen går in i en positiv fas så känns allt mycket enklare. Det som du upplevade som stora problem blir mindre hinder nu när du ser det mesta från den positiva sidan. Kvällen handlar om att fira något verkligt speciellt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt nära ett sammanbrott just nu. För många drar i dig från olika håll och det är sällan som du har möjlighet att avsluta de projekt du påbörjat. Det du kan göra för att underlätta är att ta en paus mitt på dagen och ta en långpromenad. Frisk luft hjälper dig att tänka klart.

Vågen 23/9-22/10

Var väldigt noga med hur du reagerar när du får en hemlighet lite slängd i ansiktet. Här gäller det att inte dra några förhastade slutsatser utan överväga saker noggrant. Kvällen handlar om att komma till insikt om ett problem i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen bjuder på flera roliga upplevelser. Du skrattar mycket och du kommer en viss person ännu närmare. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Någon du tycker om överraskar dig med ett fint meddelande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är envis och väldigt drivande just nu. Tack vare en influens från Stenbocken forcerar du alla barriärer i din väg och lyckas med det mesta du påbörjar. Kvällen handlar om att dela varandras börda. Du och en vän stöttar varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir magisk. Du får en fin komplimang som du kommer att leva på länge. Du vågar öppna upp dig lite mer för en person som du tycker r intressant och du får dessutom en massa beröm av en chef. Kvällen blir väldigt träningsorienterad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen är det bra om du behåller fokus på målet. Det finns en risk att du glider iväg i tankarna och då missar du målet. På kvällen hjälper du en ung släkting att fatta ett beslut. Du har mer erfarenhet som du kan dela med dig av.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en impulsivitet och en vilja att förändra i ditt tecken just nu. Om du inte ser upp fattar du lite väl hastiga beslut som du kan komma att ångra lite längre fram. Kvällen blir varierande, rolig och kan även bjuda på romantik.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons