Torsdag 28/1

28 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen blir ganska stressig eftersom du ligger efter med ett projekt. Det bästa du kan göra är att vara så effektiv som möjligt och det är du genom att strukturera ditt arbete snarare än att stressa igenom det.

Oxen 20/4-20/5

Du får gärna visa vad du går för idag. Låt kreativiteten flöda och lägg inte band på din fantasi. Under eftermiddag försöker du lösa ett problem som någon annan skapat. Du är bra på att nysta ut oreda och skapa ordning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta för sig och om att inte låta varken chefer eller kollegor kliva dig på tårna. Det blir en ganska intensiv dag där du lär dig mycket nytt. Under kvällen försöker du smälta alla nya intryck du fått under dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ivrig att få en viss persons uppmärksamhet och risken är att du går till överdrift. Det bästa är om du bara är dig själv. Du får så mycket charm och vitlitet från Venus just nu så du behöver egentligen inte anstränga dig för att få uppmärksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv dag på ett bra sätt. Du är dig nya saker som har med mat att göra. Under dagen provar du även några egna idéer och din kreativitet får fin respons av dina chefer. På kvällen träffar du gärna vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte rädd för att sticka ut. Du är den du är och det innebär att du faktiskt måste få vara annorlunda. Idag befinner du dig i ett sammanhang som du inte är riktigt bekväm med. Du vill smälta in bakgrunden, men då kommer du bara märkas ännu mer tydligt.

Vågen 23/9-22/10

Den här torsdagen satsar du på att jobba hårt. Du vill ligga bra till inför fredagen så att du med säkerhet vet att du kan gå hem i tid imorgon. De verkar vara en fest eller en middag i morgonkväll som du ser fram emot.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gör nu något väldigt impulsivt och överraskar både dig själv och en kollega. Det handlar om att du vill komma den här personen närmare, men det är lite svårt eftersom han/hon håller sig på sin kant. Idag visar du både för honom/henne och för alla andra att du faktiskt är intresserad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen tar du ett stort steg framåt i ditt arbete. Du visar både med kunskap och med kreativitet att du rätt person att satsa på. Under dagen får du fin respons från din omgivning. Kvällen blir intensiv eftersom du ägnar dig åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte riktigt i toppform och det gör dig lite gnällig idag. Som tur är finns det minst en person som orkar med ditt dåliga humör och som tröstar dig, och får dig att le igen. På det hela taget blir det en bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lie spydig mot en person som faktiskt inte förtjänar det. Du är på dåligt humör och då går det ut över en kollega som inte har gjort något. Just nu är du väldigt känslostyrd och du har svårt att tygla dina impulser.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som inte mår helt bra just nu och du gör ditt bästa för att stötta honom. Genom att vara uppmuntrande och varm skingrar du en del av din väns dystra tankar. Kvällen ägnar du åt ett projekt i hemmet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons