Fredag 29/1

29 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen är du på toppenhumör. Det finns en glädje och ett driv i ditt horoskop just nu som underlättar i vardagen. Under dagen får du möjlighet att ge lite extra uppmärksamhet r en yngre släkting.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör idag. Det märks att det är fredag för du skrattar och ler nästan hela tiden. En kollega tycker att du är oemotståndlig och flirtar lite med dig. Det här är inte riktigt din typ, men du är ändå trevlig tillbaka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte så irriterad, det kommer bara göra dagen tråkig. Försök att tänka positivt och strunta i alla människor som hela tiden ska tjafsa. Under dagen kan det komma ett erbjudande om en vidareutbildning av något slag. Det här är något du bör fundera över.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en ganska vild fantasi just nu och det gör att du drar slutsatser som kanske inte alls är sanna. Försök att var vara lite mer realistisk och granska fakta istället för att sväva ut i egna teorier. Kvällen bjuder på skratt och aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att linda människorna i din omgivning runt dina fingrar och på så sätt få alla att göra som du vill. Det är både en tillgång och något av en förbannelse. Tänk på att din väg inte alltid är den bästa, lyssna på människor med mer erfarenhet än vad du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du har haft det ganska tajt på sista tiden med nu har det kommit ett fint tillskott i kassa som gör att du kan unna lite extra lyx. Under dagen köper du dig något riktigt fint. Kvällen handlar om att visa upp sig i ett lite mer officiellt sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härligt sprudlande fredag och vänskap, och socialt umgänge är det viktigaste. Visst arbetar du om du är på jobbet, men inte fortare eller mer effektivt än du måste. Kvällen blir precis så rolig som du hoppats på.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir rolig och ganska flirtig. Du gillar uppmärksamhet och du vet precis hur du ska få den. Det finns särskilt en person som du vill ska se dig och du använder dig både av din intelligens och av din charm för att nå dina mål.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har varit lite försiktig med att säga vad du tycker och tänker om en viss person, men nu är måttet rågat. Du vill inte ställa till bråk, men ibland har man inget val. Under kvällen tröstar du dig med trevligt sällskap och god mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir underhållande även om du är mer av en iakttagare än en deltagare. Du tycker att det är roligt att se hur olika människor fungerar tillsammans. Under dagen får du en glad överraskning som ger en bra start på en bra helg.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något ivrigt och nästan framfusigt över ditt tecken idag. Du vill nå ett visst mål och du tvekar inte när du väl ha din dröm inom räckhåll. Kvällen blir både nyttig och lite syndig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har fått som du vill på nästan alla punkter och då passar det väl bra att du om du kompromissar på de sista bitarna. Tänk på att det bästa är om alla får känna sig som en vinnare. Under dagen har du svårt att släppa tanken på att någon försöker säga dig något.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons