Lördag 30/1

30 jan, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en nyfikenhet och en vilja att upptäcka nya saker idag. Genom att vara kreativ och ta egna initiativ kommer du lyckas i det mesta du tar dig för. Kvällen handlar om att vara tillgänglig och social. Du knyter nya kontakter.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen är en trevlig mix av måsten, socialt umgänge och något som du älskar nämligen god mat. Du passar på att skämma bort dig själv lite extra den här dagen och kvällen.  På kvällen får du roliga nyheter som du vill fira.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en längtan och en vilja att komma bort i ditt horoskop just nu. Mycket handlar om att det är grått tråkigt och kallt vilket gör dig extra omotiverad att vara hemma. Du träffar gärna vänner och myser inomhus idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen anstränger du dig extra mycket för att hitta på roliga saker att göra. Du känner ett behov av att få omväxling. Din partner uppskattar inte din rastlöshet utan tycker du borde vara hemma istället. Som singel är du fri att göra vad du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Visst är det roligt att vara i centrum för all uppmärksamhet, men ibland blir det lite mycket av det goda. Trots att du är ett av de mer sociala tecknen i zodiaken har du också ett starkt behov av att få var ensam ibland

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna vara lite försiktig med vad du säger och till vem du säger det till. En person som står dig nära kan visa sig vara falsk och gärna spä på det han eller hon få r höra för att skapa rykten. Här gäller det att vakta sin tunga.

Vågen 23/9-22/10

Visst är du väldigt mån om hur en vän mår, men du kan inte ta på dig hans eller hennes problem för då kommer du själv att må dåligt. Det är skillnad på att stötta och finnas där och helt axla någon annans börda. Du måste vara tydlig med vart gränsen går.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har haft en del olika problem med en granne eller ytlig bekant. Han lägger sig i vad du gör alldeles för mycket och du vet inte hur du på ett fint sätt ska kunna säga ifrån. Du vill inte bli osams med den här personen samtidigt som du har fått nog.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och annorlunda. Du testar dina gränser och försöker få olika personer att maxa sin kapacitet. Det kan röra sig om en tävling, någon idrott eller i ett annat gruppsammanhang. Kvällen blir lugn eftersom du är utmattad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag bjuder du på dig själv. Det finns en lätthet och en spontanitet i ditt tecken som är lite ovanlig. Du följer ditt hjärta trots att du tycker det är lite utlämnande, men den respons du får är väl värd besväret.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du hårt på att få alla att trivas. Du tycker det är viktigt att ingen känner sig bortglömd. Det blir också en dag där praktiskt hantverk står i centrum för all uppmärksamhet. Kvällen handlar om att umgås med människor du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av romantik och närhet i ditt tecknen just nu. Som singel känner du ett starkt behov av att få träffa någon och har du ett förhållande överöser du din partner med kärlek. Kvällen blir härligt romantisk eller i alla fall väldigt trevlig och social.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons