Måndag 1/2

01 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du är väldigt på hugget. Det finns en hunger och en kampvilja i ditt horoskop och kommer från en kombination av tyngre planeter som påverkar dig. När det gäller jobbet är du inte riktigt säker på vad det är du vill mer än att du vill förändra något.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör idag. Just nu flyter det massor av positiv energi i ditt horoskop vilket gör dig mer inspirerad och kreativ än vanligt. Du tar dig till och med an nya uppgifter med massor av entusiasm.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att visa vem du är. Du behöver inte oroa dig för att du inte ska bli omtyckt. Du har en härlig personlighet som tilltalar många. Det enda du behöver göra är att vara dig själv och lita på din charm.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det lite förvirrande för dig. Du har massor av känslor i kroppen som dels kommer från att det börjar bli vår och dels från Venus position. Det kan till och med vara så att du känner dig förälskad men är lite osäker i vem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du visa att du kan vara professionell, kompetent och driven. Hittills har du mest visat upp din lättsamma, charmiga sida men nu vill du också visa att du är fokuserad och målmedveten. Kvällen blir rolig och lite för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen skrattar du mer än vanligt. Det finns en lättsamhet och en glädje hos dig som färgar allt du gör. Just nu är det bara positiva toner i ditt tecken och det underlättar allt i vardagen. Under kvällen är det dags att ta tag i ett jobbigt projekt som du skjutit på lite väl länge.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen fokuserar du på jobbet framför allt. Du vill visa att du kan, och det gör du genom att sätta upp mål och jobba strukturerat. Den här måndagen får du nyheter som du kan uppleva som omtumlande och oväntade.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är fortfarande förvirrad. Å ena sidan vet du precis vad du vill och hur du ska få det, men ditt hjärta vill något helt annat och det skapar tumult. Du står vid ett vägskäl och väntar på att någon annan ska göra det här valet åt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att charma din omgivning med en kombination av humor, omtänksamhet och intelligens. Tyvärr är det inte bara de personer som du vill attrahera som dras till dig. Du omges också av en hel del personer som du helst skulle vilja undvika.

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland vill du bara vara ifred och tänka, men just nu är du för intressant för att du ska få det lugn du behöver. Du har svårt att inte bli irriterad på en person som hela tiden söker din uppmärksamhet, men du försöker ändå att vara snäll och tålmodig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra måndag även om det finns vissa saker som du skulle vilja förändra. Det handlar kanske främst om att du inte alltid får igenom din vilja i vissa sammanhang. Under dagen blir du uppmärksammad och uppvaktad, något som gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du på strålande gott humör. Det finns en kampvilja och massor av fokus i ditt horoskop just nu. Eftermiddagen och kvällen handlar om att fira eller uppmärksamma en närstående. Det kan handla om en födelsedag eller en prestation som är värd att fira.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons