Tisdag 2/2

02 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att våga fråga och om att få svar. Du är inne i en period då du inte vill vara ovetandes. Under dagen får du chansen att visa upp dig från din allra bästa sida och du passar på att briljera lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig om annorlunda. Du är kreativ och full av humor. Det finns en busighet och en påhittighet hos dig som inte är så vanlig för ditt tecken. Du oroar dig lite för en närstående släkting eller vän. Prata med honom/henne och se hur han/hon mår.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag om du bara bjuder till lite. Oftast så är du väldigt korrekt i arbetssituationer, men idag är det bra om du använder dig av din charm och ditt förtrollande leende. Kvällen blir intensiv på ett bra sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här tisdagen passar du på att rensa ut en del bråte ur din mentala garderob. Månen gör dig känslig för andra personer åsikter och du kanske överreagerar lite på en kollegas uttalanden. Han eller hon menar inget illa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det råder turbulens på din arbetsplats och du känner dig lite förvirrad. Mycket handlar om att du inte riktigt vet vad du vill och hur du vill utveckla dig arbete. Här gäller det att ha någon pålitlig att bolla idéer med.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte arg på en kollega för att han eller hon ska sluta. Önska honom/henne lycka till istället. Under dagen kan du få andra, lite mer positiva besked som kan kompensera de dåliga nyheterna på morgonen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara exakt och om att inte slarva. Ibland är du lite väl hastig i dina beslut och då blir inte alltid resultatet så genom tänkt. Idag är det bra om du arbetar systematiskt för att uppnå det resultat du vill ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen drar dina tankar åt ett speciellt håll. Du är intresserad av en konflikt och även om du inte lägger dig i så funderar du mycket över den. När det gäller arbetet så är du frånvarande i tanken och det märks på resultatet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något väldigt sorgligt över ditt tecken just nu. Det handlar om att du inte vill eller orkar reda ut de problem som du har. Här gäller det att vara strukturerad och att tvinga dig själv att uppnå de resultat som du vill åstadkomma.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara envis för att nå dina mål. Du har insett att ingen kommer att strida för din sak så vill du driva igenom din vilja så är det viktigt att du inte ger upp. Som tur är klarar du av motgångar utan problem. Du vet hur du ska vända en nackdel till en fördel.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en blyghet och en försiktighet i ditt tecken. Det är som om du är räddför att inte bli accepterad i ett nytt sammanhang. Du behöver inte vara orolig. Din charm är som vanligt oemotståndlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att hitta en ursäkt för en vän som ständigt sviker dig. Tyvärr räcker inte din goda vilja till den här gången utan du får helt enkelt inse att den här personen inte är att lita på. Det blir en jobbig men nödvändig insikt.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons