Torsdag 4/2

04 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här torsdagen tar du flera bra initiativ. Du unnar dig lite lyx under kvällen eftersom du har slitit så hårt på dagen. Ett överraskande besked kan få dig att tänka om i en fråga som rör en semester.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig men rolig. Som vanligt så har du fullt upp att göra, men många skratt och en hel del stoj underlättar arbetet. Man kan säga mycket om din arbetsplats, men du har i alla fall inte tråkigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen bjuder på en hel del roliga aktiviteter. Du lär dig nya saker samtidigt som du knyter kontakter. För din del gäller det bara att vara lite mer öppen med dina känslor. Våga visa vad du tycker i olika sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra torsdag, särskilt om du får kontakt med någon som du saknar. Av olika anledningar så ser du inte den här personen så ofta längre, men det kan du avhjälpa om du bara är lite mer initiativrik. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen är du mycket mån om att ro ett projekt i hamn. Du vill visa vad du går för och du jobbar hårt på att uppnå dina mål. En kollega lyssnar gärna på vad du har att säga, men frågan är om hon håller med dig när det gäller dina åsikter i en viss fråga.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen blir lite stressig, men om du bara bjuder till så kommer det att gå bra. Under kvällen möter du en person som får dig att fundera över en del val som du gjort den senaste tiden. Du inser att du varit lite impulsiv.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att blir lite tillbakadragen när du känner dig utsatt och det gör du idag. Det handlar om en kollega som är lite väl jobbig. Ha eller hon borde ta ett steg tillbaka och fundera lite över hur han/hon beter sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du får som du vill i ett sammanhang och det gör att du känner dig omtyckt. Under dagen dyker även en annan fråga upp. Det handlar om att visa upp sig i ett sammanhang som du kanske inte är så bekväm med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt förlåtande mot en person som betett sig illa mot dig. Det är bra att du inte är långsint, men du borde kanske fundera på att bryta banden med den här personen så att du inte blir sårad igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik dag där du har fullt upp. En eller flera kollegor irriterar dig och det kan hända att du är ganska dryg mot dem. Det finns en annan person som du försöker komma lite närmare, men du har svårt att hitta en lagom nivå att lägga sig på.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en uppgivenhet och en trötthet i ditt tecken idag. Mycket handlar om att du egentligen inte orkar med det du håller på med just nu, men att det är för jobbigt att aktivt förändra din vardag. Kvällen bjuder på många skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen har du fullt upp. Du arbetar på i en rask takt för att hinna med vissa aktiviteter på eftermiddagen och kvällen. Ett samtal från en vän gör dig upprörd. Du tycker att den här personen har blivit illa behandlad.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons