Fredag 5/2

05 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att träffa människor som du inte sett på ett tag. Det blir en bra dag där vänskap och värme är i fokus. Under kvällen kan ett hett ämne leda till onödig diskussion. Det är som om du inte kan undvika att irritera visa personer.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du på toppenhumör. Det finns en positiv dynamik i ditt horoskop som underlättar både privat och på jobbet. Du är glad och utåtriktad. Under dagen får du möjlighet att ändra på en rutin som länge irriterat dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att säga vad du tycker i ett visst sammanhang. En del personer kan rent utav uppleva dig och lite väl framfusig. Du vill bara visa att du är ärlig och att du inte är en person som vänder kappan efter vinden.

Kräftan 21/6-22/7

Idag lär du dig en hård läxa. Du inser att vänlighet bara räcker en viss bit, sedan är det annat som gäller. Dra nytta av den här erfarenheten, men bli inte hård av den. Fortsätt vara dig vanliga, charmiga och oemotståndliga jag istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något lite frånvarande över ditt tecken idag. Det är som om du grubblar en hel del över det som sker i ditt liv och det gör att du har svårt att fokusera på jobbet. Under dagen möter du en person som får dig att le. Han eller hon vet hur man ska få dig på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9                                                                

Du är väldigt framåt idag och det ger dig oväntade fördelar. Mars är stark i ditt tecken vilket ökar ditt driv och din energi. Under kvällen möter du en person som få dig att inse något om dig själv. Det blir ett uppvaknande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation och en hel del stress. Redan på morgonen är du sen för att du inte hinner med allt som du vill göra. Under dagen ökar stressen på för att du planerar dina uppgifter dåligt. Det är först när du kommer hem som du kan slappna av.

Skorpionen 23/10-21-11

Ett plötsligt uppdykande gör dig både glad, upprörd och en smula förvånad idag. Det handlar om en person som ändrat på sina egna arbetsvillkor och nu kommer ni plötsligt närmare varandra. På kvällen försöker du sortera i dina känslor.

Skytten 22/11-21/12

Under den här fredagen försöker du hitt en bra arbetsrytm. Det finns vissa saker som distraherar dig och det gäller att försöka hålla fokus på rätt ställe. Kvällen bjuder på fest och på många skratt. Du njuter av den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite magisk. En dagdröm blir plötsligt till verklighet och det chockerar dig en smula. Nu gäller det att vara modig. Den här dagen har du allt att vinna om du bara spelar dina kort på rätt sätt. Visa att du är en person att räkna med.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något livligt och upplyftande över det här tecknet idag. Du känner dig ovanligt glad och framåt. Under dagen möter du en person som får dig att le en hel del. Få honom/henne att känna sig välkommen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar mer än vanligt den här fredagen. Du visar dina känslor öppet och du blir glatt överraskad för den respons som du får. Under dagen blir du tvungen att göra en del trista uppgifter, men de underlättas av ditt goda humör.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons