Lördag 6/2

06 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lördag som handlar om att fatta snabba beslut och att inte låta sig distraheras av fel saker. Under dagen uppstår en viss frågeställning som rör den närmaste framtiden. Kvällen blir rolig, men lite sen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen börjar lugnt du slappnar av tillsammans med  vänner, familj eller själv. För dig är det viktigt att få en sovmorgon mellan varven. Det hjälper dig att hämta kraft inför kommande vecka. Kvällen blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen satsar du på att ha roligt. Det finns en spontanitet och en glädje i ditt tecken idag. Ägnar du dig åt tävlingar, då särskilt tävlingar som har med sport att göra så kommer du kunna vinna stort.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir stressig men rolig. Du förväntas göra en hel del saker, särskilt underförmiddagen. Efter lunch sjunker tempot betydligt och du kan slappna av. Kvällen bjuder på en överraskning som har med pengar och resor att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen ägnar du dig åt att ta det lugnt och återhämta dig. Det verkar antingen som du stressat en hel del under veckan eller så har du blivit lite sjuk. Under dagen möter du en person som lyckas reta upp dig med sina sylvassa kommentarer och sitt överlägsna tonfall.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen bjuder på roliga upplevelser och en hel del nya erfarenheter. Det gäller att du är öppen för det okända och att du inte dömer ut aktiviteter innan du testat dem. Kvällen blir lugn med betoning på att mysa snarare än något annat.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga ta för dig och att inte backa när någon försöker få dig att öppna dig. Du behöver inte vara rädd för att lämna ut dig. Den här personen har ett genuint intresse av att lära känna dig lite närmare.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen möter du flera personer som stimulerar dig och får dig att må bra. Det blir en kreativ och nytänkande dag där det konstnärliga står i centrum för din uppmärksamhet. Ägnar du dig åt sport kan dagen bli rätt så fysisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu får du inte tveka om du ska nå dina mål. Det finns en del fallgroppar på vägen så det gäller att hålla hög fart så du glider över dem och inte snubblar i dem. Under eftermiddagen frestas du att köpa något som du verkligen inte behöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig dag där du får variera både dina aktiviteter och ditt umgänge. Du hinner beta av en hel del vänner den här dagen. Kvällen ägnar du åt en favoritsyssla. Du unnar dig själv lite extravagns i form av lyxig mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig lördag där du ägnar dig åt en del utomhusaktiviteter. Dagen handlar om frisk luft och om att röra på sig. På kvällen och det socialt umgänge som gäller. Du äter god mat och har trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en period då mycket kretsar kring ett av dina intressen. Även om lördagen blir lite stressig så har du roligt och du hinner med både nöjen och saker som du måste göra. Kvällen blir romantisk och mysig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons