Söndag 7/2

07 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du går för långt ibland, men just nu har du svårt att be om ursäkt. Det finns för mycket ilska i ditt horoskop som gör dig rätt så oresonlig. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och om att njuta av dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig dag även om du är lite seg. Gör en sak i taget så kommer du inte känna dig så stressad. Under kvällen möter du en person som får dig att känna stor ödmjukhet inför framtiden. Det blir en insikt i sin egen dödlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig och livfull. Det verkar som om du umgås med djur och med barn idag. Under dagen möter du en person som få dig att vilja förändra något i din vardag. Det blir en plötslig insikt som blir nästan som en uppenbarelse.

Kräftan 21/6-22/7

Var utomhus så mycket du kan den här söndagen. Fisk luft gör dig gott. Du behöver komma ut och röra på dig eftersom du är så trött jämt. En vän har en överraskandenyhet som kan rucka på några av dina sommarplaner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period där du försöker att få ordning på vardagen och ekonomin. Det går ganska bra, men du skulle gärna se att det blev lite förändringar i rutinerna som rör utlägg och fasta avgifter.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att vara hjälpsam och få saker gjorda. Under dagen möter du en person som du inte sett på länge och du passar på att uppdatera dig på lite skvaller. Kvällen handlar om att våga vara fri.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen passar du på att vila så mycket som möjligt. Det är inte ofta du har en helt inboknings fri dag så det bli lite lyxigt även om det är på gränsen till tråkigt. Kvällen verkar handla om god mat och kanske en bra film.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på gott humör och det märks på ditt sätt att hantera de problem du stöter på. Uranus skänker dig massor av struktur och bra energi när det gäller att starta upp och avsluta olika projekt. Kvällen handlar om att lyssna och lära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du för inriktad på ett mål för att förstå att du är inne på fel spår. Det hade varit enklare om du valt att fundera lite mer över vad det är du vill uppnå och hur du ska nå de här målen. Kvällen bjuder på en rolig och improviserad aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar upp en gammal relation som inte riktigt lett någon vart. Just då var ni på olika platser i livet, men nu verkar era spår korsas igen. Den här gången är båda mer redo för vad det här kan leda till. Ni tar det lugnt och lär känna varandra först.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara vaken och alert. Det blir en dag med högt tempo och mycket frisk luft. Under eftermiddagen möter du en person som du gärna vill få något av. Det handlar kanske om kunskap eller en sak som kan hjälpa dig framåt i ett projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en hel del stress. Du umgås med dina vänner, men det är inte så avslappnat som du skulle önska. Vad du behöver är lite mer egentid. Kvällen bjuder på lugn och ro, precis vad du behöver.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons