Måndag 8/2

08 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får gärna visa någon du älskar lite extra omtanke idag. Han eller hon behöver få känna sig uppskattad. Under dagen brottas du med ett problem som är relaterat till siffror och ekonomi. Du inser att du måste hitta nya lösningar på det här dilemmat.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir stressig och du känner att du hela tiden halkar efter i det du gör. Mycket handlar om att du inte får den tid du behöver för att genomför dina arbetsuppgifter. Under eftermiddagen försöker du tänka lite mer kreativt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här måndagen finns det en stor risk att du hamnar i gräl. Mars i kombination med Merkurius påverkar ditt tecken på ett negativt humör och det gör dug rätt så snarstucken. Under kvällen lyckas du vända det som är negativt den här dagen till något bra istället.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du tycker mycket om men som du inte har fått möjlighet att umgås så mycket med. Nu spelar ödet dig rätt i händerna och av olika anledningar få du möjlighet att arbete tillsammans med honom/henne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och varierande. Du ser till att ha mycket att göra eftersom du tycker att tiden går fortare då. Under kvällen får du en påhälsning eller ett samtal av en släkting som behöver din hjälp. Du vill säga nej, men du vet inte hur du ska göra det.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar om att arbeta på i ett raskt tempo och om att inte tveka när det handlar om att fatta snabba beslut. Vanligtvis är du inte särskilt tveksam av dig, men just nu påverkas du en hel del av Vågens velighet vilket ställer till det för dig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen är det bra om du dubbelkollar alla detaljer. Det finns en risk för att du gör fel idag och då är det bra att hela tiden gardera sig. Kvällen passar bra för fysiska övningar av alla slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en kreativ och rolig dag där du överraskas av en viss persons plötsliga uppdykande. Du inser att han eller hon kommer att finnas i din umgängeskrets den närmaste tiden. Utan att förstå varför blir du glad av de här nyheterna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen kretsar kring skämt och kring att ha roligt. Du myser tillsammans med personer som du tycker mycket om. Under dagen stöter du på en kollega som betett sig illa. Det finns en stor risk att du fäller en dräpande kommentar bara för att markera ditt ogillande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en bra period där det mesta går som du önskat. Du får mycket uppmärksamhet och det tycker du är både roligt och lite jobbigt på samma gång. En vän kommer dig väldigt nära den här perioden.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte arg på er att kollega för att han eller hon inte förstår hur du tänker. Du kan vara väldigt nydanande och kreativ i din tankebana och det är inte alltid alla hänger med i just den här processen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Ta för dig i ett offentligt sammanhang och visa att du faktiskt tycker att det är kul att höras och synas. Under dagen möter du en kollega som har hamnat i knipa. Du gör ditt bästa för hjälpa honom/henne.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons