Tisdag 9/2

09 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vågar mer än vanligt idag eftersom du har massor av energi och mod från Mars, din egen planet. Under dagen får du flera fina komplimanger som rör ditt arbete. Du är både rörd och smickrad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir väldigt varierande. Du har fullt upp med både arbetet och ditt privatliv. Det finns en ung vän eller släkting som går igenom en turbulent period och det enda du kan göra är att lyssna på honom/henne och ge råd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen får du nog av en kollega som alltid ska pika dig. Du säger ifrån på skarpen idag och det resulterar i en ganska stel stämning på jobbet. Eftermiddagen ägnar du gärna åt ett privat projekt som har med pengar att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett lugn och en säkerhet över ditt tecken idag. Du vet hur du ska hantera olika problem utan att det eskalerar. Månen bidrar med kreativitet och förstärker din intuitiva förmåga. När det gäller familjen är det bra om du är lyhörd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga vara modig i sammanhang där du ofta backar. Det blir en tuff och utmanande dag där du lär dig mycket om dig själv och om dina gränser. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar ta för dig i olika sammanhang och det är bra. Genom att du är så fokuserad och driven får du chansen att ta över ett projekt som egentligen ligger hos någon annan. Även om det är smickrande med en sådan tillit får du räkna med en del avundsjuka.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett lugn och harmoni i ditt tecken den här tisdagen. Du är ovanligt säker på vad du vill göra och hur du ska uppnå dina mål. Under dagen möter du en person som försöker få dig att ändra på en ovana som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lite förvirrande. Du har starka känslor för en person: Som läget är nu vet du inte riktigt hur du  ska närma dig honom/henne. Har du ett förhållande kan det röra sig om en liten arbetsflirt. Är du singel verkar situationen vara ganska komplicerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att ta en dag i sänder och inte fundera så mycket på framtiden. För dig är det en skön paus att slippa grubbla. Du ägnar dig helt och fullt till att ta vara på nuet. En komplimang kan få dig att rodna den här tisdagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det turbulens i ditt horoskop, det finns en pågående konflikt som du har svårt att komma till rätta med, mest för att motparten vägrar att släppa och gå vidare. Under dagen får du fin kontakt med en kollega som du håller på att komma riktigt nära.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period där du hela tiden försöker hitta fördelar till diig själv. Det kan vara utvecklingssamtal, att visa chefen dina talanger eller att prestera i en sport på fritiden. Just den här tisdagen är ovanligt tävlingsinriktad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar allt på ett kort idag. För dig är det viktigt att vinna och då tar du till alla medel för att uppnå dina mål. Under dagen så stöter du på en person som irriterar dig något fruktansvärt. Du måste bara reta upp den här personen till varje pris.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons