Onsdag 10/2

10 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har höga moraliska värderingar och de kommer fram både på arbetet och privat. Det är inte så att du vill döma andra, men du kan tycka att vissa personer borde fundera lite mer på hur de uppför sig mot andra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och avslappnad. Du hinner med både arbete och nöjen den här onsdagen. Det viktigaste är att du fokuserar på rätt bitar i ditt liv och försöker att låta bli att irritera dig på saker du ändå inte kan påverka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen bjuder på varierade aktiviteter så det är bra om du ser till att hålla ett högt tempo redan från början av dagen. När det gäller siffror så tänker du inte riktigt logiskt idag och det kan lätt bli fel. Försök att vara systematisk och noggrann.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du gärna chansa lite eftersom du har turen på din sida. Genom att ta några risker har du möjlighet att vinna stort. Under dagen möter du en kollega som har något viktigt att berätta här gäller det att vara uppmärksam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen är rolig och upplyftande. Du känner att dina talanger kommer till rätta i de miljöer du befinner dig idag. Det finns ett positivt flöde i ditt horoskop som fortsätter under en längre period framåt med undantag för ett par smärre dippar.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handla om att göra rätt även om du känner att du egentligen bara vill kasta in handduken och gå ifrån en argumentation som du har. Det krävs en hel del från din sida för att medge att du har fel så det gäller att du sväljer din stolthet.

Vågen 23/9-22/10

Just den här onsdagen har du rätt så bråttom. Du stannar inte upp för att tänka efter och det märks inte minst på resultaten du presterar. Under dagen får du gärna visa en kollega att du bryr dig om honom/henne mer än som bara en jobbkompis.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir komplicerad, särskilt när det gäller känslor. Du inser att det finns ett dilemma som du inte kommer undan så lätt. Det handlar om något som har med status att göra likväl som du inte kan förneka en attraktion som du känner för, enligt dig, fel person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande onsdag där arbetsmoralen är hög och tempo snabbt. Du tycker att det är kul när det händer saker och du får lösa problem på plats. Idag finns det gott om just problemlösning i ditt horoskop.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över en vändning som din situation tar idag. Du sammanföses mer eller mindre frivilligt med en person som du egentligen finner fascinerande, men som du bestämt dig för att hålla på avstånd. Resultatet blir förvånande, inte minst för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen är du ovanligt effektiv. Det finns en positiv energi i ditt horoskop som kommer direkt från Solen. Försök att suga åt dig av det här flödet och låta den här energin färga både ditt arbete och ditt privatliv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att övertyga en vän om att han eller hon borde ta det lite lugnare. Du ser att han/hon håller på att måla in sig i ett hörn och du skulle bra gärna vilja skaka om honom/henne så han ser vad du ser. Som läget är just nu kan du bara stå vid sidan om och se katastrofen närma sig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons