Torsdag 11/2

11 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på torsdagen. Du hinner med en massa olika aktiviteter utan att stressa. När det gäller jobbet så fokuserar du på en sak i taget. Det finns mycket jord i ditt tecken just nu och det får dig att vilja avsluta de projekt som du påbörjat.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite förvirrande. Något sker mitt på dagen som gör att du måste gå iväg och avbryta det du håller på med. Även om det här avbrottet är viktigt spå behöver du få komma igång snabbt när du är tillbaka. Skriv en lista så du vet vart du ska börja någonstans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte borde vara så påflugen i en viss situation, men du kan inte hjälp det eftersom du är så nyfiken av dig. Under dagen får du flera fina komplimanger som gör dig på gott humör. Sug åt dig och njut av den här uppmärksamheten.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar segt. Du är inte i riktig toppform. Det verkar som om du har ont på något sätt. Det kan vara en förkylning som är på väg att bryta ut, en skada eller en rejäl träningsvärk. Fram emot eftermiddagen mår du bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en lathet i ditt horoskop som inte brukar vara där. Du tar gärna genvägar just nu och det bidrar till att du ibland slarvar med ditt arbete. Hemma är du frustrerad över att din partner inte ger dig tillräckligt med uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du har bra flyt. Det mesta går din väg, men ibland stöter du på smärre problem, främst på arbetet. Här gäller det att du använder dig av din skarpa logik för att klara ut situationerna som du hamnar i.

Vågen 23/9-22/10

Det finns massor av nöjen och skratt den här torsdagen. Du prövar olika tekniker på arbetet för att hitt lite alternativa uppgifter. Just nu är du i behov av variation och den skapar du med små medel i din vardag. Under eftermiddagen får du ett uppskattat sms eller samtal.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar bra, du är i toppform och din charm är obestridlig. Du är redo att möta livets alla utmaningar. Det finns dock en person som blir lite för mycket för dig. Han eller hon påverkar dig väldigt mycket och du tenderar att göra dumma saker när han/hon är i närheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på skratt och på en massa upptåg. Du håller dig i närheten av dina vänner och det gör att jobbet känns enklare och dagen går fortare. Under eftermiddagen är det troligtvis sport eller motion som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att hamna i blåsväder just nu. En del av problemen orsakar du själv och en del uppstår bara för att du råkar befinna dig på fel plats vid fel tillfälle. Trots att det stormar omkring dig har du kul och du lever upp när du får ta dig an olika problem.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett lugn och en säkerhet i ditt tecken som får dig att ta varje utmaning med ro. Under den här torsdagen blir du bra vän med en person som är relativt nyanställd. Du inser att ni har en massa saker gemensamt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar bra även om du skulle fördra lite högre tempo från vissa av dina kollegor. Under dagen möter du flera inspirerande personer. Det verkar som om du är på kurs eller en utbildning av något slag.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons