Fredag 12/2

12 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på en hel del hårt arbete. Du har skjutit på vissa saker som du tycker är tråkiga och nu har du inget annat val än ta igen den tid som du har förlorat. Under eftermiddagen får du flera roliga förslag på aktiviteter inför kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Som vanligt har arbetsveckan sugit all energi ifrån dig och nu är det upp till dig att försöka hitta kraft och vilja att hålla dig vaken på kvällen. Det verkar som du antingen ska bort i helgen eller ha gäster. Kvällen går åt till att förbereda och planera helgens aktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en hel del som du fundera över just nu och det gör att du har ett behov av att få vara ifred. Du måste markera mot dina kollegor att det inte är personligt, men att du helst vill vara för dig själv. Under eftermiddagen väntar information som du kan uppleva som jobbig.

Kräftan 21/6-22/7

Du genomgår en förändring just nu och den tranformationen påverkar dig både i ditt dagliga arbete och i ditt privatliv. Dagen blir bra och du känner dig nyttig. Under dagen möter du flera personer som kan hjälpa dig med ett uppdrag som du fått.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar ägna en del av den här dagen åt ett frivilligt uppdrag av något slag. Det kan vara ett obetalt arbete, eller bara att du gör mer än vad som förväntas av dig på jobbet. Mycket tycks kretsa kring idrott och sport idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att bli väldigt syrlig mot en medarbetare som du har svårt för. Tänk på att ord kan såra även om du egentligen inte menar något illa. Kvällen bjuder på en rad nöjen så det gäller att du är pigg så du orkar med dem.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en ovanligt harmonisk dag trots att du har en del att göra. Du arbetar på i ett raskt tempo utan att för den sakens skull stressa onödigt mycket. Under eftermiddagen kan du vara iväg på ett utvecklingssamtal, kurs eller något liknande.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen inleds med ett problem som kan tyckas olösligt. Ju mer du vrider och vänder på den här problematiken ju mer inser du att du faktiskt kan hitta en lösning som inte bara fungerar utan som faktiskt är riktigt bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att råka i klistret idag. Det är som om du inte kan hejda dig när det gäller att kläcka ur dig dumma och igenomtänka saker. Under kvällen får du möjlighet att hitta en rolig semester som du kan se fram emot.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir turbulent. Du brottas med olika sorters dilemman och du funderar en hel del över framtiden. En del av dina vänner upplever diig som lite frånvarande. Kvällen blir riktigt lugn och avkopplande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en bestämd åsikt om vad det är du vill och vad det är du tycker är rätt. Du är ganska driven i ditt sätt att vara vilket bidrar till att människor omkring dig antingen blir irriterade på dig eller beundrar dig. Kvällen handlar om nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är försiktig när du ska framföra dina åsikter i en viss fråga. Det handlar till stor del om att du inte vill göra dig impopulär i vissa kretsar, men du vill ändå markera ditt missnöje med något som skett. Här gäller det att hitta en fin balansgång.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons