Lördag 13/2

13 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och annorlunda lördag där du hänger med vänner och bara tar det lugnt. Du njuter av en nyvunnen frihet av något slag. Det kan vara att du bryter upp från en relation, byter arbete eller flyttar.

Oxen 20/4-20/5en.

Dagen blir rolig men lite stressig. Du har en hel del projekt planerade och det kan hända att vissa saker inte blir riktigt som du tänkt dig. Huvudsaken är att du är öppen för förslag och att du inte oroar dig så mycket över vad andra ska tänka och tycka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period där du hela tiden har fullt upp. Du tar aldrig en paus och det kan bli jobbigt i längden. Tänk på att det inte bara är viktigt för kroppen att vila, det är också viktigt för sinnet att stänga av nya intryck ibland.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det en hel del olika aktiviteter i ditt horoskop. Du verkar vara involverad i en sport eller en friluftsaktivitet som tar en stor del av den här dagen i anspråk. Kvällen handlar om att tänka om och tänka rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8 lite

Du är på dåligt humör eftersom du nekas något som du vill ha idag. Ibland är det lika bra att erkänna sitt nederlag. Under dagen får du en glad överraskning i form av ett oväntat samtal eller ett oväntat besök av en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något reserverat över dig och ditt horoskop. Det är som du skapar murar omkring dig som säger hit men inte längre. Det här är en långtgående påverkan som kan bli jobbig att tampas med i längden.

Vågen 23/9-22/10

Du visar stor respekt för en kollega eller vän idag. Genom att inte bara lyssna, utan även ta till dig av vad den här personen säger stiger du i hans/hennes aktning och du har hittat en vän för livet. Kvällen ser ut att bjuda på nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och varierande lördag där du tar till alla möjliga metoder för att driva igenom din vilja i ett visst sammanhang. Ibland är det bra att vara envis, bara du vet vart gränsen går. Kvällen bjuder på variationen och massor av glädje.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period där du satsar mycket på att få andra att trivas. Du omger dig gärna med släkt och vänner. Under eftermiddagen och kvällen passar du på att testa någon ny hobby eller aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en rolig dag där du skrattar mycket. Du umgås en hel del med en person som du inte brukar vara så nära, men som du kommit närmare den senaste tiden. När det gäller kärlek så funderar du en hel del.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en hel del olika aktiviteter. En del är måsten men många är nöjen. Du planerar något som ska se inom en relativt snar framtid och då behöver du få ventilera dina tankar med inblandade parter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har så mycket att göra just nu att du inte märker att en person som står dig nära mår dåligt. Det handlar till stor del och att hon/han känner sig utanför i vissa sociala sammanhang. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons