Söndag 14/2

14 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att reda ut ett missförstånd mellan dig och en vän. Ni har båda ett ganska hetsigt temperament att det kan hända att ni inte lyssnar på varandra. Kvällen fokuserar på hemmamys med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något rastlöst över ditt horoskop idag. Det är som om du inte bara kan det lugnt och slappna av. Under dagen ser du alldels för många problem med ett projekt som du håller på att dra igång. Försök att se det positiva istället för det negativa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag myser du hemma med dina vänner och familj. Det blir en riktigt härlig dag där närhet och kärlek är i fokus. Har du förhållande kan dagen till och med bli romantisk. Kvällen bjuder på en överraskning som både glädjer dig och skrämmer dig lite.

Kräftan 21/6-22/7

Du ä inne i en period då du har många järn i elden. Även om du skulle vilja vara hemma och mysa med familjen idag så är det full fart från morgonen till kvällen som gäller. Underdagen kan ett löfte från en vän visa sig bli en besvikelse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne på romantik just idag och din vän blir överöst av kärlek både i ord och i handling. Som singel känner du dig rätt så ensam denna speciella dag. Du älskar att romantik och du vill gärna frossa i det tillsammans med någon som du tycker om.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på flera roliga överraskningar. Det finns en drivande energi i ditt horoskop som gör att du blir rastlös om du tvingas sitta still. Under dagen kan en vän pika dig för ett löfte som du glömt att infria.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt bestämd just nu. För ovanlighetens skull så finns det inget veligt eller tveksamt över dig idag. Din partner blir förvånad över din målmedvetenhet. Du bjuder på massor av kärlek och omtänksamhet idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen är till för kärleken och du ser till att visa den person som fångat ditt hjärta lite extra uppmärksamhet. Genom din romantiska handling kommer du din äskade ännu närmare. Som singel är kärlen i fokus, fast inte på samma sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att se andra ha roligt istället för att delta själv. Till viss del verkar det handla om att du är inte är i toppform och att det är enklare att vara åskådare än deltagare. Kvällen blir tidig, du behöver låta din kropp få vila ut ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir en överraskningarnas dag. Du får uppmärksamhet från en person som du inte trodde brydde sig om dig på det sättet. Själv vill du väldigt gärna tala om för någon hur du känner, men du är lite för blyg för att våga ta första steget själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dt finns massor av lugn och harmoni i ditt tecken idag. Du har rett ut en hel del problem och nu kan du äntligen luta dig tillbaka och njuta av ledigheten. Kvällen blir romantisk eller i väldigt mysig. Du samlar familj och vänner omkring dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne på att du inte vill att någon annan ska gör som du utan att du ska få vara unik i ditt projekt. Tänk på att det faktiskt kan finnas flera personer som får samma genialiska idé som du fått. Ibland måste man vara flexibel.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons