Måndag 15/2

15 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ovanligt produktiv dag där fokus ligger på att lyckas. När du är så här målinriktad så är det inget som kan stoppa dig. Uranus jobbar dessutom för dig så det gör att du får mer driv än vanligt särskilt när det gäller arbeten som rör pengar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lite förvirrande dag för din del. Du har mycket du ska hinna med den här dagen och du får inte så mycket hjälp som du skulle behöva. Under dagen möts du av en ny kollega på jobbet, men du inte riktigt vet vad du ska tycka om honom/henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen börjar segt. Du är in i själen trött och vill bara sova. Under dagen så sker det en del förändringar i ditt horoskop och det gör att du kan uppleva plötsliga känslostormar. Först blir du arg, sedan glad för att avsluta med sorgsen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen lockas du till ett dåligt val. Vanligtvis är du inte alls särskilt impulsiv av dig. Men just idag kan du inte låta bli att vilja testa turen. Under dagen får du ett uppdrag av din chef som till en början verkar omöjligt. När du tittar lite närmare inser du att du vet hur du ska lösa problemet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns humor och livsglädje i ditt tecken idag. Utan att veta om det har du lyckats med något som ingen annan kan göra och när du får beröm så växer du. Det finns inget som får dig att må så bra som när du får en klapp på axeln.

Jungfru 23/8-22/9

Det ligger en oro för framtiden i ditt horoskop idag. Du inser att du gjort en del tvivelaktiga val, och nu vet du inte hur du ska kunna gå vidare. Egentligen är det bara att vara ärlig och medge att du gjort fel, men att du är villig att försöka rätta till det.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir seg på gränsen till långtråkig. Du har fått en uppgift som du tycker är högts ostimulerande och du gör dig bästa för att förhala den så länge som möjligt. Till slut har du inget annat val än att ta tjuren vid hornen och ta dig an ditt uppdrag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har riktigt roligt just nu. Det finns många beundrare och vänner som söker sig till dig idag och du känner dig uppskattad. Under dagen stöteter du på en person som får det att suga till i magen lite extra. Du blir förvånad över din reaktion och du försöker slå undan tanken på att du är attraherad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta hand om människor och om att få dem att trivas. Du brukar inte ha några som helst problem med att charma din omgivning, men idag känner du dig lite avig och har ingen som helst lust att vara trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite försiktig inledningsvis den här måndagen. Du tycker inte om känslan av att inte veta vart du hör hemma. Under dagen så känner du dig allt mer säker på vad du vill och med den vetskapen så växer även din målmedvetenhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska jobbig inledning på veckan. Som vanligt är det full fart för din del och det gäller att försöka skruva ned tempot lite så här i början så du orkar hela veckan ut. Kvällen handlar om att vara social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med dina olika uppgifter idag. Dina tankar fladdrar hela tiden och det gör dig ganska ineffektiv. Under eftermiddagen kan en vän få dig att se hennes problem från ett helt nytt perspektiv. Du förstår plötsligt varför han agerat som hon gjort.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons