Tisdag 16/2

16 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att låta andra bestämma. Genom att själv ta ett steg tillbaka så ger du dina vänner mer utrymme. Under dagen får du möjlighet att visa vad du går för i olika sammanhang. Det blir en bra tisdag på det stora hela.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen är lugnare än måndagen. Du har en hel del projekt på gång, men inget som är akut. Det finns möjlighet för dig att kunna testa lite nya saker och det är du glad över. Kvällen blir rolig, men annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att ta ansvar för något som du egentligen gjort. Det handlar om att du vill skydda en kollega som du tycker har det svårt nog som det är. Genom din nobla handling får du lite problem, men inget som du inte kan lösa på ett smidigt sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga gå vidare och att inte tveka när du får chansen att testa något nytt. Som Kräfta kan du ibland ha en tendens att klamra dig kvar i det förflutna, mest av rädsla för framtiden. När det gäller familjen gör du vad som helst för dem idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ryggar tillbaka när du får veta sanningen om en person. Egentligen är det inte så förfärligt som din reaktion yrkar på, men du var totalt oförberedd på den här informationen och det gjorde inte saken bättre. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att lyssna och om att lära. Genom att vara uppmärksam slipper du lägga många timmar på självstudier. När du har en handledare ska du passa på att vara frågvis. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att komma överrens med en kollega. Det handlar inte om att ni är uttalade fiender, det handlar bara om att du inte riktigt kan med den här personen. Du tycker att han är självupptagen och lismande.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och kreativ. Goda nyheter får dig att må ännu bättre. Plötsligt känner du dig riktigt levande och förväntansfull. Det verkar vara något fram emot helgen som du ser särskilt mycket fram emot.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har satt dig själv i en knepig situation som du inte riktigt vet hur du ska ta dig ur utan att såra någons känslor. För dig har det blivit viktigt att vara omtyckt och därför går du till överdrift ibland när det gäller att charma din omgivning.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir harmonisk. Du känner att du passar in utan att få för mycket uppmärksamhet och det trivs du med. Det har varit lite för mycket fokus på dig den senaste tiden och nu behöver du få tid att andas ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något lättsamt över ditt horoskop idag. Du behöver inte fundera så mycket, den delen sköter andra åt dig. Du behöver bara hänga med och ha roligt. Under dagen upptäcker du nya miljöer och träffar intressanta människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är verkligen på hugget idag. Det finns en livsglädje och en härlig dynamik i ditt horoskop den här tisdagen som får dig att både bli effektiv och kreativ på samma gång. Kvällen handlar om att förmedla känslor.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons