Onsdag 17/2

17 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att lova mer än du kan hålla. Du är impulsiv och du tror att du kommer att hinna med allt som står på din lista, men när timmarna rinner iväg inser du att du har varit lite av en tidsoptimist.

Oxen 20/4-20/5

Du vill egentligen ingenting den här onsdagen, men när du väl kommer igång så är du riktigt effektiv. Det handlar egentligen mer om att bara köra på utan att tänka. Under kvällen får du inte glömma bort någon som fyller år.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är verkligen på hugget idag. Det finns så mycket som du vill hinna med och därför gäller det att ha högt tempo redan från början av dagen. Under eftermiddagen och kvällen ska du passa på att unna dig lite extra lyx.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte så ilsken idag. Det hjälper inte att skälla på vissa personer. Det är bättre om du förklarar tydligt och pedagogiskt vad det är som de har gjort fel. På kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby eller en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir lite seg. Det känns som om den här veckan har stannat av och nu går timmarna förskräckligt långsamt. Det gäller bara för dig att hitta sätt att hålla dig upptagen. Försök att testa lite nya idéer som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar mer än du brukar just nu. Det finns något väldigt målmedvetet och fokuserat i ditt tecken den här onsdagen. Mycket handlar om ett beslut som du är på väg att fatta. Det här beslutet kräver både mod och vilja.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar allt på ett kort idag. För dig är det våga och vinna som gäller. Som tur är finns fru Fortuna på din sida och det gör att du klarar dig med minsta möjliga marginal. Under kvällen får du mycket kärlek och värme av en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir full av intriger och du står mitt ibland dem. Vanligtvis uppskattar du när det händer saker, men just idag tycker du att det är lite jobbigt. Du har inte själv bestämt dig för vilken framtoning du bör ha.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen får du arbeta i grupp och det brukar vara jobbigt för dig. Just idag har du fått en riktigt bra grupp och du börjar förstå lite av ordspråket fler är bättre än en. Kvällen blir rolig, men något sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du dras till en viss person utan att veta riktigt varför. Det är som om han eller hon har en inbyggd magnet som attraherar just dig. Varför inte ge dig själv en ärlig chans, du har egentligen inget att förlora.

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med vad du säger idag. Till och med väggen har öron och det finns en risk att du råkar illa ut. Under kvällen kan du äntligen pusta ut i hemmets trygga vrå. Du älskar att bara få ta det lugnt och gå ned i varv.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir inte så effektiv som du hoppats på. Du har ingen möjlighet att få vissa saker gjorda eftersom du saknar både bakgrundsfakta och vissa ekonomiska kalkyler för att kunna fatta rätt beslut.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons