Torsdag 18/2

18 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra torsdag även om det inte händer något speciellt. Du har fullt upp med att göra saker som du planerat in och det finns inte särskilt mycket utrymme för kreativitet. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen är det fullt upp från tidig morgon till sen kväll så det gäller att du är utvilad. Under dagen möter du personer som på ett eller annat sätt försöker att muntra upp dig och få dig att trivas bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar mycket just nu och din velighet kommer främst från en influens från Vågen. Under den här torsdagen är det bra om du lyssnar nog på en kollega. Hon eller han kan hjälpa dig att undvika framtida problem som har med en chef att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt romantisk idag och din kärlek genomsyrar allt du gör. Som singel kan du vara lite blyg i din uppvaktning. Du vill inte lämna ut dig helt, samtidigt som du vill veta om det finns ett ömsesidigt intresse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen satsar du på att charma och manipulera på ett trevligt sätt. Du vet att din enda chans att hinna med allt som ska göras är genom att entusiasmera din medarbetare till att prestera det där lilla extra.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något dämpat över ditt tecken just nu. Det är som om du inte riktigt kan bli glad även om det händer en massa roliga saker i ditt liv just nu. Det här är en planetarisk påverkan som får dig att känna så här. Den kommer att gå över men det tar lite tid.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen fokuserar du så mycket på detaljer att risken är stor att du glömmer något väldigt uppenbart. Det här kan medföra mer arbete för dig både under morgondagen och under nästa vecka. Det gäller att du är noggrann om du ska undvika extrajobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna var lite extra charmig idag, det gäller bara att du väljer vem du ska ödsla din charm på. Just nu finns det mer än en person som drar i till sig din uppmärksamhet. Du är nyfiken och vill lära känna minst en av de här personerna lite bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tvekar en hel del just nu, men i slutet av dagen kommer du fatta ett bra beslut som ligger till grund inför kommande veckor. Egentligen handlar din velighet om att det är fler personer än du involverade i de här planerna och du skulle först vilja höra deras åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här torsdagen satsar du på att ha roligt och njuta av nuet. Det händer mycket positivt i ditt tecken just nu och du är villig att göra allt för att det ska fortsätta att vara så här bra. Kvällen blir rolig, men ansträngande.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen tar du tag i en del uppgifter som halkat efter i veckan. En resa eller ett möte kan vara en av orsakerna till din försening. Den kan även bero på att du varit sjuk eller att du varit tvungen att hugga in och hjälpa en kollega som kört fast.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något som gör att du trivs lite bättre med livet just nu. En person eller en händelse lyser upp din vardag extra mycket. I övrigt är det många som drar i dig och vill ha din uppmärksamhet . Själv är du lite tveksam till hur ärliga de här personernas intentioner är.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons