Fredag 19/2

19 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen börjar segt. Du hinner inte med det du vill göra före lunch och det drar ned ditt humör avsevärt. Kvällen handlar om att våga ta för dig i ett visst sammanhang. Du är ovanligt social och charmig just nu.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite seg. Du gör ditt bästa för att hinna med så mycket som möjligt på förmiddagen bara för att slippa jobba över. Kvällen handlar om att ta hand om din partner och visa uppskattning. Som singel är det främst dina vänner som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte lyssna på alla lösa rykten som går, I grund och botten älskar Tvillingarna skvaller och har svårt att inte föra det som de hör vidare. Under fredagen kan en chef göra ett högts oväntat tillkännagivande. Kvällen handlar om fest och om vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir magisk för din del. Några av dina drömmar blir besannande, även om det kanske inte bli på det sättet som du föreställt dig. På det hela taget blir det en riktigt rolig dag där du unnar dig att släppa loss ordentligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om fakta, fakta och åter fakta. Här gäller det att du inte låter fantasin sväva iväg. Ibland blir du väl kreativ och då blir det inte alls bra. Idag ska du hålla dig till din strikt uppgjord plan, inget annat.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen är som gjord för att flirta och ha roligt. Unna dig en avslappnande dag där du kan njuta av nuet utan att bekymra dig så mycket om morgondagen. Kvällen bjuder på ännu mer flirt, skratt och skoj.

Vågen 23/9-22/10

Du går emot en vän som du vet har fel, men det gör att ni blir osams. Det här hade inte behövt ske om du valt en smidigare väg. Visst måste du få ha en åsikt, men du behöver inte alltid göra den hörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna visa vad du går för idag. Det är din tur att glänsa. Du har kunskaper ut över det vanliga som nu kommer till sin rätt. Under dagen drabbas du av dåligt samvete för något du inte gjort ännu, men som du väldigt gärna vill göra och som kanske inte här helt igenom schysst

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på variation och ditt humör är på topp. Inte nog med att det är fredag, du träffar även en hel del intressanta människor den här dagen. Kvällen handlar om att inte säga nej till ett bra erbjudande som du får.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har riktigt roligt den här fredagen. Du bjuder på dig själv och då finns det få personer som kan vara så roliga och charmiga som du kan vara. Kvällen handlar om att mysa tillsammans med personer som du står nära.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen är det fullt upp. Den börjar tidigt och slutar alldeles för sent för din del. Mycket handlar om att du inte får chansen att göra saker som du vill göra utan du får hela tiden ta hand om den oreda som dina kära kollegor och lyckats åstadkomma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvekar rätt så mycket just nu fast du säker på vad ditt hjärta vill. Det du är rädd för är att om du stänger vissa dörrar kommer du att ångra dig, samtidigt så vet du att ju längre du tvekar ju större risk är det att du mister det du verkligen vill ha.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!.

Annons