Lördag 20/2

20 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig och varierande. Har du möjlighet är du utomhus en hel del. Den friska luften gör dig på gott humör och få dig att må bra. Kvällen blir lagom social. Du träffar vänner men det blir inte så sent.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lugn och skön. Du njuter av att ta en sak i taget och slippa stressa. Du unnar dig sovmorgon, god mat och kanske lite träning. Dagen blir riktigt harmonisk. På kvällen träffar du en person som du inte sett på ett tag och du vill veta allt som hänt honom/henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något rastlöst över ditt tecken. Du är inte nöjd med livet som det är just nu utan du vill ha en förändring. Det handlar både om det personliga planet och rent arbetsmässigt. Mycket av lördagen går åt till att grubbla överframtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte fördomsfull mot dem du möter. Du kan ha helt fel uppfattning och då är det bra om du är ödmjuk nog att rätta till det. I övrigt blir det en riktigt trevlig lördag där det är fokus på vänskap och på fysiska aktiviteter .

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du hinna med så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. Du klarar nästan av allt det tänkt dig, men frågan är om resultatet blir bra. Kvällen bli annorlunda och lärorik.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen får du vatten på din kvarn när en vän till dig skvallrar om ett gräl i er vänskapskrets. Den här konflikten när något som du länge misstänkt, men som du först nu får bekräftat. Under kvällen vill du gärna festa och ha kul.

Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen blir kanske inte vad du hade hoppats på, men den blir bra ändå. Det finns något positivt och hoppfullt över ditt tecken just nu och du känneratt du faktiskt klarar nästan allt som du tar dig för.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen är det bra om du tar tag i uppgifter som har med hemmet och med ditt privatliv att göra. Det kan vara allt från storstädning till att lägga om lån. Kanske inte så roligt men det är nödvändigt att planera inför framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte arg på en vän för att han inte talar i klarspråk. Han vet knappt själv vad han vill så då är det svårt att förmedla det till dig. Kvällen blir underhållande på flera olika sätt. Du testar en teori som du har och din teori visar sig riktig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en blandning av aktiviteter, resor och lugn och ro. Det blir en rolig men utmattande dag. Du träffar nya människor och du njuter av uppmärksamheten från flera olika håll. Kvällen bjuder på en överraskning som du verkligen inte väntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något nytt och fräscht över ditt tecken idag. Om du har varit krasslig den senaste tiden så börjar det släppa nu. Under dagen får du möjlighet att visa en person som du tycker om lite extra omtanke.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen bjuder på variation och en del sport. Du ägnar dig åt att vara nyttig och åt att röra på dig. Du gillar när det är full fart. Kvällen blir lugn och du kommer på dig själv med att tänka på en viss person en hel del.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons