Söndag 21/2

21 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att ta det lugnt och vila. Inget du gör idag går fort. Det verkar som om du håller på att bli sjuk. Om du måste jobba så se till att inte stressa. Stressen påverkar bara din hälsa negativt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att slippa stressa. En vän eller yngre släkting öser över dig med kärlek. Under eftermiddagen är det motion och aktiviteter som gäller. Kvällen handlar främst om att få vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period där du funderar väldigt mycket över livet i största allmänhet. Är du nära någon jämn födelsedag som 20, 30, 40 eller 50 så kan det dina tankar kretsa mycket kring dina livsval och om du är på rätt väg.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen passar du på att vara utomhus så mycket som du kan. Du älskar den friska luften, den får dig att se ljusare på vardagen. Just nu finns det en person i ditt liv som du tänker extra mycket på. Du är lite besviken att ni kommit ifrån varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen tar du tag i vardagliga uppgifter som har med hemmet att göra. Det blir en bra dag där fokus blir på familjen och på de personer som du är närmast. Under kvällen är det hemmamys och god mat som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något rastlöst över ditt horoskop just nu. Det är som om du hela tiden är på fel plats vid fel tillfälle och det gör dig irriterad. Under dagen försöker du hinna med att avsluta ett projekt som du påbörjat i veckan.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på at vila så mycket som möjligt. Du behöver lugn och ro. Dagen handlar om att orka ta dig an ett problem som rör familjen och som är mer komplicerat än du vill erkänna för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hat haft en del att fundera över den senaste veckan och det verkar som om du kommit närmare att bestämma dig. Du kommer att förvåna många med ditt beslut och en del personer blir ledsna och besvikna, men i det här fallet måste du följa ditt hjärta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen passar du på att återuppta en del gamla kontakter som du har. För dig är det extra viktigt att hitta tillbaka både till ditt gamla jag och till dina gamla kontakter igen. Som det är just nu känner du dig rätt så ensam i din vardag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fajtas för det du tror på och till en början går det trögt, men ju envisare du är desto fler personer vinner du över på din sida. Du har ett behov av att få som du vill och du är inte den som ger upp när du har siktet inställt på ett specifikt mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra även om du inte gör så mycket. Du är ganska utmattad efter en lång och jobbig vinter och nu behöver du vila och sova ut. Under dagen funderar du på hur du ska kunna hjälpa en yngre släkting eller vän som mår dåligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något nyförälskat över ditt horoskop just nu. Du har hittat en person som betyder mycket för dig och du har bestämt dig för att hålla fast vid honom/henne. Är du singel så försöker du närma dig den här personen försiktigt men bestämt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons