Måndag 22/2

22 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en produktiv måndag där du lägger fokus på att hinna med så mycket som möjligt av det praktiska. Under eftermiddagen får du ett uppdrag av en chef där du måste tänka utanför ramarna för att kunna få till en lösning.

Oxen 20/4-20/5

Det finns få människor som du litar så mycket på när det gäller att få saker gjorda som på din kollega. Hon eller han vet hur en slipsten ska dras och ni fungerar utmärkt tillsammans. Tack vare ert samarbete lyckas ni lösa de flesta problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen går fort och du har fullt upp från morgon till kväll. På jobbet kretsar dagen kring pengar och kring att spara för att kunna gå med ännu mer vinst. Under eftermiddagen kan en konflikt mellan två kollegor orsaka en del diskussioner.

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen bli väldigt seg inledningsvis. Du är trött och orkar ingenting. Under dagen tycker du att du borde få mer uppskattning för det du gör, men din chef tycks vara blind för dina resultat. Här gäller det att påpeka det uppenbara så att du verkligen ser till att få synas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du på strålande gott humör. Ljuset är på väg tillbaka och det gör dig mer kreativ än annars. Under dagen möter du fler personer som får dig att planera för framtiden. Du känner att du äntligen har människor som tror på dig som backar upp dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig med det mesta idag. Eftersom du inte gillar att synas så mycket så försöker du ta en sak i taget och arbeta lite i skymundan. En kollega är väldigt högljudd just nu och du irriterar dig på att han eller hon tar så lite hänsyn till andra som han/hon gör.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen är du väldigt velig. Du har svårt att bestämma i stort som i smått. Oavsett om det gäller ett husköp eller lunchmackan så verkar valen vara för många och för frestande för att du ska kunna bestämma dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något obestämt över ditt tecken just nu. Utåt sett är allt bra. Du är uppskattad, har en fin partner och många vänner. Ändå finns det något som gnager dig, du är inte riktigt nöjd med det du har utan det finns något annat som du längtar efter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen tar du tag i några projekt som halkat efter. Det blir en bra och produktiv dag där du hinner med både små och större uppgifter. Dina chefer är nöjda med ditt resultat och själv känner du dig stolt över det du åstadkommit.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen försöker du komma till rätta med ett problem i ditt liv. Till viss del går det rätt så bra eftersom det finns många som tycker om dig och stöttar dig på alla sätt. Det finns särskilt en person som vill att du ska må bra även om han/hon inte visar det lika öppet som de andra gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del just nu, både över ekonomin, över dina arbetsuppgifter och över din chefs inställning till ditt senaste förslag. För dig är det viktigt att du får en del svar den här dagen så att du inte fortsätter att grubbla så mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket över kärleken just nu. Det finns många som uppvaktar dig, särskilt om du är singel, men det finns bara en person som väcker ditt intresse lite extra. Det handlar om någon som är både stark och såbar på samma gång. En oemotståndlig kombination för en Fisk.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons