Tisdag 23/2

23 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att fatta roliga beslut och om att lära sig nya saker. Du verkar gå en utbildning av något slag och det får dig att växa både i din yrkesroll och som privatperson. Det blir en riktigt intressant dag.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en person som du inte riktigt klickar med på jobbet. Något hos honom/henne lyckas alltid irritera dig så idag är det bäst att du håller dig undan annars kanske ni ryker ihop på allvar. Kvällen blir behaglig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här tisdagen handlar om att inte ta genväger utan hålla fokus på målet. Var noggrann med detaljer och glöm inte bort en viktig sak som du lovat en kollega. Under kvällen passar det bra med sport eller något liknande.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd att du har begått ett misstag och nu vet du inte hur du ska kunna rätta till det. Genom att börja om från början kan du undvika att göra samma fel igen. Ärlighet och en god vilja kommer att räcka långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något avvaktande i ditt horoskop den här tisdagen. Det är som om du väntade på stormen efter lugnet. En chef har problem som behöver omedelbar uppmärksamhet och han vänder sig till dig för att få hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lång och ganska monoton. Du har svårt att hitta något flyt den här tisdagen. Många små missöden gör det ännu jobbigare. Det som gäller är att försöka vara optimistisk trots att det är svårt och att blicka framåt.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en sak i taget just nu och det underlättar för dig. Du brukar oftast vara bra på att bolla med många saker samtidigt, men just nu är du allmänt disträ så därför är det bra att du betar av en sak i taget.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska tråkig. Du har tröttnat på en person som alltid kommer efter dig och nu försöker du hitta en ny kollega att samarbeta med. Under eftermiddagen lyckas du få i en fullträff och det gör dig nöjd. Kvällen fokuserar på idrott.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är glad och positiv idag. Det finns massor av charm och framåtanda i ditt horoskop just nu. Som singel lever du livets glada dagar och njuter av att vara uppvaktad, både på jobbet och privat. Har du ett förhållande kan kvällen bli romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hel del känslor i ditt horoskop just nu och det är svårt för dig att hålla isär vad du känner. Under dagen möter du en person som får dig att bli riktigt ledsen. Som tur är har du vänner som backar upp dig och får dig att känna dig speciell.

Vattumannen 20/1-18/2

Du medlar i en konflikt idag och det går kanske inte som du tänkt dig. Ditt största problem är att båda parter är egoistiska och vill sätta sina egna intressen framför allas bästa. Här gäller det att få dem att förstå att gruppen måste komma främst.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är helt klart väldigt intresserad av en nyhet. Det kan vara en person eller en hobby. Det handlar om att du vill tränga in under ytan och lära dig allt om ditt nya intresse. Ibland blir du helt absorberad av en passion.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons