Onsdag 24/2

24 feb, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du arbetar med högt tempo idag och det är bra eftersom du har så mycket att göra. Här gäller det att ligga i för att inte komma efter. Under dagen får du flera roliga besked som hjälper dig att ta dig igenom en lång eftermiddag.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör idag. Saker går precis åt det håll du vill att de ska gå och det gör att du blir glad. Arbetsmässigt är du inte så effektiv som du kunde vara. Det beror främst på att du är trött och har svårt att fokusera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du motarbetar en vän som egentligen bara vill ditt bästa. Du tenderar att sätta dig på tvären när du tycker att någon annan bestämmer för mycket över ditt liv. I det här fallet vore det bättre att lyssna till de råd du får.

Kräftan 21/6-22/7

Du går igenom en mindre kris. Just nu har du problem med allt och alla. Det handlar om att du känner dig bortglömd och det kan även handla om svartsjuka. Det här är en känsla du inte är van vid och den tar dig lite på sängen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter ett beslut som din chef har tagit. Du vet att du egentligen borde tiga och bara göra som han säger med det tar emot att inte påpeka ett så uppenbart fel som det här är. Kvällen handlar om att ta hand om en person som behöver tröst.

Jungfru 23/8-22/9

Idag skänker Solen ditt tecken välbehövlig energi. Du har ett högt tempo redan från morgonen och du ser till att hinna med mer än du tänkt dig från början. Kvällen bjuder på en festlig överraskning. Tyvärr blir det lite sent för en vardag.

Vågen 23/9-22/10

Du går emot de flestas åsikt idag för att hävda din egen ståndpunkt. Till en början är dina kollegor irriterade och skeptiska till ditt beteende, men så småningom vinner du över person efter person till din sida. Du kan vara mycket övertalande när du vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en komplimang som gör dig glad. Det handlar inte direkt om vad någon säger till dig, snarare de blickar du får. Du känner att de finns en ömsesidig spänning mellan er som du gärna vill undersöka vidare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna prestera på en lite högre nivå, men då krävs det att du orkar ge mer än det du ger idag. Du vet att du har talangen, frågan är om du har viljan att bli det du önskar. Kvällen bjuder på variation.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen är full av överraskningar så det gäller att vara beredd på det oväntade. En vän vinner ditt hjärta när han eller hon visar sig helt lojal mot dig. Under dagen får du medhåll från en person som du trodde tyckte illa om dig och det gör dig glad. Kvällen blir lång och intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fokuserar på ett mål i taget och det finns en chans att du faktiskt klarar av mer än det du tänkt dig från början. Ditt horoskop visar en ovanlig driftighet och massor av fantasi som hjälper dig att övervinna de hinder du stöter på.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir riktigt härlig. Du spenderar mycket tid med en person som du har kommit att tycka mer och mer om. Genom att få ännu mer tid att lära känna honom/henne så inser du att har hittat en riktig pärla.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons